Burdur'un Gölhisar ilçesinde, çevre bilincini artırmayı amaçlayan önemli bir etkinlik gerçekleşti. Amatör Olta Balıkçıları ve Doğa Koruma Derneği gönüllüleri, Gölhisar Belediyesinin destekleriyle birlikte, piknik alanlarında çöp toplama etkinliği düzenledi. Bu etkinlikle birlikte hem çevre temizliğine katkı sağlandı hem de çevre bilincinin arttırılması amaçlandı.
Etkinlik çerçevesinde, Gölhisar ilçesindeki farklı noktalarda bulunan piknik alanları ve ormanlık bölgeler çöp toplama faaliyeti için seçildi. Şehitler Parkı, Kovalca Mevkii, Yeşilpınar Çeşmesi, Böğrüdelik Yaylası ve Park Orman Millet Bahçesi dışındaki ormanlık bölgelerde gönüllüler, çevre temizliği konusunda aktif bir rol oynadı.
Etkinlik sırasında Böğrüdelik Yaylası'nda piknik yapan vatandaşlar da unutulmadı. Gönüllü ekip, piknikçilere çevre koruma ve çöp ayrıştırma konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Ayrıca, piknik yapanlara çöp poşetleri dağıtarak, etkinliklerine katkıda bulunmalarını teşvik etti.
Gönüllülerin çabalarıyla gerçekleşen bu çevre dostu etkinlik, toplumda çevre bilincinin ve temizliğe olan duyarlılığın artırılmasına yardımcı oldu. Gölhisar Belediyesi'nin desteği ve çevreci gönüllülerin özverili çalışmalarıyla, çevre temizliği ve koruma konularındaki farkındalık daha da güçlendi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)