Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Göynük Mahallesi’nde yapımı devam eden yol, kaldırım ve yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarını inceledi.
Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelindeki alt ve üstyapı çalışmaları son hızıyla sürüyor. Göynük Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi ile 3070, 3225 ve 3006 sokaklarda yol, kaldırım ve yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına aralıksız devam eden belediye ekipleri, çalışmalar bünyesinde 4 bin 844 metrekare yol, bin 146 metrekare kaldırım ve 120 metrelik yağmur suyu drenaj hattı çalışması yapıyor. Devam eden çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcıları Gül ile Yalın, belediye personeli ile sohbet ederek çalışmalarda kolaylıklar diledi.
"Çalışmalar kısa sürede tamamlanacak"
Başkan Topaloğlu, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Göynük Mahallemizde yol, kaldırım ve yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Personelimiz var gücüyle çalışıyor. En kısa sürede buradaki çalışmalarımızı tamamlayıp halkımızın kullanımına sunacağız. Kemer’deki alt ve üstyapı çalışmalarımızla ilçemizi daha modern bir hale getirmek en büyük hedeflerimiz arasında yer alıyor. Kemer halkı bize güvenmeye devam etsin” dedi.

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)