ANKARA-BHA
Avrupa Merkez Bankası’nın beklenmedik faiz indirimi ve ABD’de enflasyon rakamlarının düşmesi, yatırımcıların güvenli bir varlık olarak kabul ettiği altına yönelmesine neden oldu. Bu durumun etkileri Türkiye’de de hissedildi ve gram altın fiyatı 2.802,85 TL’ye çıkarak yeni bir rekor kaydetti.
Söz konusu gelişmeler, yatırımcıların Amerikan Merkez Bankası’nın da gelecekte faiz indirimine gidebileceği yönünde beklentiler oluşturmasına yol açtı. Bu durum, güvenli liman olarak görülen altına olan talebi artırarak fiyatları tarihi zirvelere taşıdı.
Uluslararası piyasalarda ons altın fiyatı, bu gelişmelerle birlikte 2 bin 570 dolara yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Türkiye’de de gram altındaki bu artış devam etti ve fiyatı 2 bin 800 lira barajını aşarak yeni bir rekor kırdı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)