Pegasus Hava Yolları CEO’su Güliz Öztürk, Aviation Week Network tarafından Washington DC’de düzenlenen 66’ncı Laureate Ödül Töreni’nde ’Ticari Havacılık’ alanında ’Liderlik Ödülü’ne layık görüldü.
Havacılık, uzay ve savunma endüstrileri alanında önde gelen bilgi ve servis sağlayıcılarından biri olan Aviation Week Network tarafından düzenlenen Laureate Ödülleri’nin (Laureate Awards) bu yılki ödül töreni, sektör liderlerinin katılımıyla 14 Mart tarihinde Washington DC’deki Ulusal Yapı Müzesi’nde gerçekleştirildi. Pegasus Hava Yolları CEO’su Güliz Öztürk, 2024 Laureate Ödülleri kapsamında ’Ticari Havacılık’ alanında ’Liderlik Ödülü’nün sahibi oldu. Güliz Öztürk; bu önemli ödüle, şirketin güçlü finansal sonuçlarının yanı sıra toplumsal cinsiyet eşitliği ve çeşitlilikle ilgili öncü ve ilham verici çalışmaları nedeniyle layık görüldü.
6 ana kategoride verilen Aviation Week Network Laureate Ödülleri; 65 yılı aşkın süredir havacılık, uzay ve savunma alanlarındaki bireylerin ve ekiplerin olağanüstü başarılarını takdir ediyor. Bu başarılar; havacılık ve uzayda ilerleme, değişim ve liderlik için çabalama konusunda ilham veren keşif, yenilikçilik ve vizyon ruhunu somutlaştırıyor.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)