Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Susuz Köyü girişinde faaliyet gösteren Gümüş Bahçe, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.
Gümüş Bahçe’nin huzur dolu atmosferinde gerçekleşen Gümüş Bahçe tarafından düzenlenen etkinlikte, Bucak’ın yerel yönetimi ve yetkililer, muhtarlarla buluşarak özel günü kutladı.
Etkinliğe Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Bucak Belediye Başkan Vekili Ömer Özer, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Bucak İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Alperen Çatlı, Bucak İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz ve Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, Bucak İlçe Müftüsü İbrahim Keser, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın başta olmak üzere pek çok kurum amiri ve muhtar katılım sağladı.
Gümüş Bahçe'nin doğal güzellikleri eşliğinde düzenlenen bu buluşma, katılımcılara hem keyifli bir kahvaltı hem de verimli bir diyalog ortamı sundu.







Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)