Torul ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Mersin Aydıncık Kaymakamı Muhammet Kılıçaslan, Gümüşhane Torul Kaymakamı olarak atandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.
10.10.1990 Bayburt doğumlu olan Kaymakamımız Sayın Muhammet KILIÇASLAN İlk ve Orta öğrenimini Bayburt ilinde tamamlamıştır. Lise eğitimini Erzurum da alan Kaymakamımız Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat bölümü mezunudur. Kaymakamımız evli ve bir çocuk babasıdır.
Kariyeri
2015 yılında Gaziantep Vergi Dairesinde Gelir Uzman Yardımcısı olarak göreve başlamış, 2018 yılında yapılan Kaymakamlık sınavını başarıyla geçerek Gaziantep Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliğine geçmiştir. Kaymakam Refikliğini Gaziantep İslahiye ve Hatay Payas İlçelerinde yapmış olan Kaymakamımız İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 23.06.2021 Onayı ile Aydıncık Kaymakamlığına atanmış olup 28.06.2021 tarihinde Aydıncık ilçesinde görevine başlamıştır.
Yedihilal Burdur İl Temsilciliği'ne Ahmet Arvasi GÜNEL atandı. İl Temsilcisi GÜNEL, ideal sahibi, prensip sahibi, İslam'ı doğru anlayan ve davaya bağlı bir gençlik hedeflediklerini belirtti.
Bucak'ın gurur kaynağı Albay Murat Atan, özel sebeplerden dolayı yıllar sonra memleketi Burdur'a atandı. Atan'ın geri dönüşü, Burdur halkını sevindirdi.
AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Tefenni İlçe Başkanlığı'na Ramazan Kayacan'ın atandığını duyurdu.
Burdur Bucak ilçesinde 34 yıldır esnaflık yapan Osman Atan, Deva Partisi Bucak İlçe Başkanlığına atandı.
Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Altınbaş Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Çağrı Erhan, Atılım Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Serkan Eryılmaz, Bahçeşehir Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Esra Hatipoğlu, İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Fadime
Şırnak merkez ve ilçelerinde görev yapmak üzere Sağlık Bakanlığı tarafından uzman ve pratisyen hekim atama planlaması yapıldı. Devamı haberimizde...
Yorumlar (0)