Başiskele Belediyesi Spor Okulları’nda güreş eğitimi alan Berat Mut, Liselerarası Gençler Güreş Marmara Grup Şampiyonası’nda 3. olarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Başiskele Belediyesi tarafından açılan spor okullarında eğitim gören yetenekli sporcular başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. 7-8 Aralık tarihlerinde Kartepe Hergeleci İbrahim Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Liselerarası Gençler Güreş Marmara Grup Şampiyonası’nda Başiskele Belediyespor’un spor okullarında güreş branşında eğitim gören Berat Mut kıyasıya mücadele verdi. 92 kiloda mindere çıkan Berat Mut, rakibini mağlup ederek üçüncü oldu ve bronz madalya almaya hak kazandı. Bu sonuçla Berat Mut, 3-7 Ocak tarihlerinde Tokat’ta yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılım hakkı elde etti.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)