Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle muhtarı ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Gürkan burada vatandaşlarla istişarelerde bulunarak, Orduzu Mahallesi’ne yapılan yatırım ve hizmetler hakkında bilgiler verdi.
Orduzu Mahallesi’ni ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a Genel Sekreter Latif Okyay ile Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin eşlik etti. Başkan Gürkan mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinleyerek, taleplerin ve sorunların çözümü noktasında gerekli çalışmaların yapıldığını da vurguladı.
Başkan Gürkan’ın yaptığı yatırımlardan dolayı memnuniyetini dile getiren Orduzu Mahallesi Muhtarı Abuzer Ekin, “Büyükşehir Belediye Başkanımız 4 buçuk yıldır Orduzu’muza tarihinin en büyük hizmetlerini yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Başkanımız mahallemizde yaşanan sorunları çözüyor ve bu sorunları Başkanımızdan başkası da çözmez. Ben kendilerine teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.
Başkan Gürkan, Orduzu bölgesinde yapılan hizmetlerden bahsederek, çalışmaların hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Gürkan, “Malatya’da en çok yatırım yaptığımız yerlerden biri de Orduzu Mahallesi’dir. Orduzu Mahallesi’nin altyapısı değişti. Gelinciktepe bölgesine uydu kentler yaptık. Güldal Akşit Bulvarını yaptık ve o yol güzergâhında 5 bin kişilik kapalı spor salonu yapıyoruz. Ekmek ve Yemek Fabrikasını ve Fuarcılık Merkezini yaptık. Polis Evi, Özel Harekât Merkezini, Arslantepe Karşılama Merkezini yapıyoruz. Dolayısıyla yapılan hizmetlerin kıymetini bilmemiz lazım ve şehrimize sahip çıkalım. Ben yapılan hizmetlerin Malatya’mıza ve Orduzu’muza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)