İstanbul

Güvercinada Spor Kulübü'nün U-10 Takımı Başkan Ömer Günel'i Ziyaret Etti

İstanbul Cup’ta U-10 yaş grubu kategorisinde Türkiye 2’ncisi olarak kente büyük bir gurur yaşatan Güvercinada Spor Kulübü’nün küçük futbolcuları, aileleriyle birlikte Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i makamında ziyaret etti.

Güvercinada Spor Kulübü'nün U-10 Takımı Başkan Ömer Günel'i Ziyaret Etti

İstanbul Cup’ta U-10 yaş grubu kategorisinde Türkiye 2’ncisi olarak kente büyük bir gurur yaşatan Güvercinada Spor Kulübü’nün küçük futbolcuları, aileleriyle birlikte Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i makamında ziyaret etti. Geleceğin yıldız adaylarına çeşitli hediyeler verip, tebrik eden Başkan Ömer Günel, "Başarılı sporcuların her zaman yanındayız" dedi.

Güvercinada Spor Kulübü U-10 yaş grubu takımı, geçtiğimiz hafta Türkiye genelinden 16 kulübün altyapı takımlarının katıldığı İstanbul CUP’ta önemli bir başarı elde ederek 2’ncilik kupasını havaya kaldırdı. Kuşadası’nın göğsünü kabartan küçük futbolcular kazandıkları kupayla birlikte Başkan Ömer Günel’i ziyaret etti. Ailelerin ve antrenörlerin de bulunduğu ziyarette Başkan Ömer Günel, sporcularla çok yakından ilgilendi. Başkan Ömer Günel, geleceğin yıldız adayları arasında olan sporculara çeşitli hediyeler verip, tebrik etti.

Kuşadası Belediyesi olarak başarılı sporcular ile kulüplerin her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Ömer Günel, "Kentimizde çocuklarımıza spor sevgisini aşılamak için yaz ve kış dönemlerinde ücretsiz olarak kurslar açıyoruz. Ayrıca yıl boyunca amatör spor kulüplerine de yetki ve imkanlarımız dahilinde destek sunuyoruz. Kuşadası’nda her yaştan hemşehrimizin spor yapabilmesi için de park ve yeşil alanlarımıza spor aletleri koyuyoruz. Ayrıca yeni yaptığımız parkların birçoğunda spor sahaları mevcut. Ben elde ettikleri başarıdan ötürü Güvercinada Spor Kulübü’nü, futbolcularını ve ailelerini kutluyorum" diye konuştu.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 Futbolculardan anlamlı pankart
Spor

Futbolculardan anlamlı pankart

Kırıkkalegücü FSK futbolcuları, karşılaşma öncesi "Huzur ve güvenin teminatı jandarma 185 yaşında" pankartıyla saha çıktı.

Nazilli Belediyespor'a Taraftar Sürprizi: Baklava İkramı ve Maç Öncesi Morale Destek
Etkinlik

Nazilli Belediyespor'a Taraftar Sürprizi: Baklava İkramı ve Maç Öncesi Morale Destek

TFF 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor’un antrenmanını ziyaret eden alem gençlik taraftar grubu futbolculara baklava ikramında bulundu.

Gönüllü Gençler Gönüllerde
Bölgesel

Gönüllü Gençler Gönüllerde

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan "Damla Gönüllülük Hareketi" Projesi kapsamında, 22 farklı ilinden gelen 35 üniversite öğrencisi Manisa'yı ziyaret etti.

Macar Günü Kiraz Festivali İle Birlikte Kutlanacak
Etkinlik

Macar Günü Kiraz Festivali İle Birlikte Kutlanacak

Macaristan İstanbul Başkonsolosu Dr. Attila Pintér, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunarak, Macar Günü’nün 58. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali kapsamına alınmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Vali Yavuz’dan iade-i ziyaret
Bölgesel

Vali Yavuz’dan iade-i ziyaret

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, İl Genel Meclisine iade-i ziyarette bulunarak 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde seçilen üyeleri tebrik etti.

Trabzon'dan Suudi Arabistan'a Yaz Boyunca Direkt Uçuşlar Başlıyor
Yaşam

Trabzon'dan Suudi Arabistan'a Yaz Boyunca Direkt Uçuşlar Başlıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 4 Haziran'da Trabzon ve Suudi Arabistan arasında direkt uçuşları başlatacaklarını belirterek “Yaz dönemi boyunca gerçekleşecek uçuşlarda Trabzon'dan direkt uçuşla hem Cidde'ye hem de Riyad'a seyahat mümkün olacak.