GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi, bu yıl “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Zirvede ‘Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü’nü Akmerkez GYO layık görüldü.
Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul sektörü organizasyonlarından biri olan GYODER, 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi’ni 25-26 Ekim tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdi. Gayrimenkul sektörünün gelişimi, depremden etkilenen illerdeki dönüşüm ve yapılaşma, gayrimenkul sektöründeki hedef ve misyonların sektör paydaşlarıyla paylaşıldığı ve iş dünyasından birçok kişinin katıldığı zirvenin teması "Şehrini Vicdanla Tamamla" olarak belirlendi. Bu yıl bu yıl ikinci kez GYODER GYO Komitesi’nin katkılarıyla verilen GYO Ödülleri’ne de ev sahipliği yaptığı zirvede Akmerkez, ‘Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü’ne layık görüldü.
Zirvede ödül alan Akmerkez GYO Genel Müdürü Hakan Tümkaya, “Bugüne kadar Türkiye ve uluslararası platformlarda saygın kuruluşlardan aldığımız ödüller, güçlü, kârlı finansal yapımız ve kurumsallığımız, şirketimizin başarılı büyümesindeki sürdürülebilirliği göstermektedir. Bunun yanında, geleceğe yatırım yapma ilkesiyle imza attığımız projelerimize de hız kesmeden devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin tam da 100’üncü yılında hep birlikte, ülkemizi daha güçlü, daha güvenli ve daha sürdürülebilir bir geleceğe taşımak adına Akmerkez GYO olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülünü kazanması, şirketin kârlılık ve yatırımcılarına değer sunma konusundaki başarısının bir yansıması olarak görülüyor. İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)