Burdur’un Bucak ilçesinde Hızarcılar Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın seçimli genel kurulu tamamlandı. Tek listeyle gidilen seçimde Sezai Şimşek, üyelerin desteğini alarak odanın yeni başkanı seçildi.
Bucak Hızarcılar, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem afeti sonrasında bölgeye yardım kamyonu gönderdi.
Bucak Hızarcılar Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı İsmail İnan’ın 13 Temmuz Pazartesi günü yaptığı açıklamada, “Çok Değerli Esnaf Kardeşlerim Bucak Hızarcılar Marangozlar ve Mobilyacılar Oda Başkanlığından İSTİFA ediyorum.Tek sucum Esnafım icin çalışmak” ifadelerine yer vermişti.
Bucak Hızarcılar Marangozlar ve Mobilyacılar Oda Başkanı İsmail İnan, oda başkanlığından istifa ettiğini duyurdu.
Bucak Hızarcılar Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı İsmail İnan, Bucak’ın acil çözüm gerektiren üç sorununu açıkladı