İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) İşletme Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden bu yıl mezun olan Can Arıkan ve Cenker Karagöz, Avrupa Birliği tarafından sayılı gence verilen ‘Jean Monnet’ bursunu almaya hak kazandı
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Endüstriyel Tasarım Bölümü, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek, Endüstriyel Tasarım Akreditasyon Kurulundan (ENTAK) 5 yıl süreyle tam akreditasyon aldı.
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencileri, atık denim parçalarına yeniden hayat vererek birbirinden şık ve çevre dostu tasarımlar hazırladı. Markaların defolu ve stok fazlası denim ürünlerini değerlendiren genç modacılar, hazırladıkları özel koleksiyonlarla büyük beğeni topladı.
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) öğrencileri, ülkemizde deprem, sel ve yangın gibi doğal afetlerin artması üzerine harekete geçerek, arama ve kurtarma çalışmalarına büyük katkı sağlayacak iki proje geliştirdi.