Müge Anlı, geçen sene Bucak'ta yaşanan Gökhan Tombak cinayetini tekrar ele alıyor. Cinayetin ardındaki iddialar arasında define, muhtar ve aile arasındaki anlaşmazlıklar yer alıyor. Asuman Tombak'ın ortaya attığı iddiaların üzerine Müge Anlı ve ekibi olayı detaylı bir şekilde araştırıyor.
Geçtiğimiz yıl Burdur Bucak'ta öldürülen muhtar azası Gökhan Tombak'ın eşi Asuman Hanım, Müge Anlı ile Tatlı ve Sert programına katıldı. Asuman Hanım, eşinin ölümünden muhtarın sorumlu olduğunu öne sürdü.
Burdur'un Bucak ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen cinayet olayı sonrası, 2 kişi daha gözaltına alındı.
Burdur’un Bucak ilçesi Karaaliler köyünde cinayet meydana geldi. Çiftçilik yapan Gökhan Tonbak, evinin önünde gece vakti tüfekle vurularak öldürüldü.
Bucak'ta gece saatlerinde 38 yaşındaki genç adam av tüfeğiyle vurulmuş halde bulundu.