Bucak'ta geçen sene yaşanan cinayet sonrasında, cinayet sonrasında hayatını kaybeden Gökhan Tombak'ın abisi ve eşi Müge Anlı'da katili arıyorlar.
Dün girişi yapılan konuyla ilgili olarak bugün tekrar ele alınan olay sonrasında Gökhan Tombak'ın eşi Asuman Tombak tarafından yapılan iddialar üzerine Müge Anlı olayı detaylıca araştırdıklarını söyledi.
Gökhan Tombak'ın eşi Asuman Tombak, dün programda eşini muhtarın öldürdüğüne dair iddialarını, Gökhan Tombak'ın kardeşi Gürel Tombak da destekledi.
2022 Aralık'ında yaşanan cinayet sonrasında, davalarını Bucak'a aktardığımız define olayı ve muhtarın eşi ve Gökhan Tombak'ın ilişkisi iddiaları üzerine gidiliyor.
Asuman Tombak, “Dedikodular eşimin vefatından sonra ortaya çıktı. O zamana kadar neden çıkmadı? Öldüğü günden itibaren Gökhan’ımın ‘Muhtarın hanımı Ayşe ile ilişkisi var.’ Dediler. O güne kadar gelesiye neydi? cenaze konduktan sonra neden konuşulmadı?” ifadelerini kullandı.
Yaşanan cinayetle ilgili olarak araştırma yapan Müge Anlı'nın ekibi Muhtar Hasan Uçar’a ulaştı. İddialara karşı söz hakkı bulunan Muhtar Hasan Uçarla bir araya gelen Müge Anlı ekibi, kendisinin görüşlerine yer vermek için röportaj yapacaklarını belirtti. Fakat Muhtar Uçar, öncelikle yayını izlemek istediğini daha sonra yanıt vereceğini belirtti.
Müge Anlı, “Muhtar bey, atlayın gelin sizde. Davanız sürüyor. Eğer siz suça karışmadıysanız, siz de herhalde azanızın katilini arıyorsunuzdur.” şeklinde konuştu.
Asuman Tombak, “Hiç aramadı, hiç gelmedi. Azaları bile arkasına düşmedi. Öldükten sonra bitti. toprağa verdik oymuş…” ifadelerini kullandı.
Eşinin fotoğraflarını gördükçe duygulanan acılı eş Asuman Tombak, “Arkasında bir fotoğraflarımız kaldı başka bireyimiz kalamadı. Birde mezarına bayrak astım şehit gitti.” ifadelerini kullandı.
Define ile de bağlantısı olacağını düşünülen cinayet öncesinde, devlet tarafından koruma altına alındığı ve girilmemesi gerektiği söylenen bir tepede kazı yapıldığı da konuşuldu.
İddialara yönelik olarak Asuman Tombak, “Eşim ölmeden 6 ay öncesine kadar (muhtarla) aramız iyiydi. Gökhan telefonunu sil dedi baskın olacak dedi sonra içindekileri komple sildirdi telefon ile konuşmayalım dedi gidip gelelim telefon ile bir bağ kurmayalım… Sürekli buraya gidelim, şuraya gidelim, burayı kazalım… Bu tarz şeyler duyulmasın…” ifadelerini kullandı.
Define iddiaları ile ilgili konuşan Asuman Tombak, “Daha sonra biz bir gün yatıyorduk bir gürültü baskın var eve jandarma geldi aradılar baktılar jandarma bizim evde bir şey bulamadı ama muhtarın evine köpekleri salmışlar onun evinde birkaç bir şey bulunmuş bunlar çete birkaç kişinin evine de başmışlar muhtarın evinden silahları falan götürmüşler telefonda ben gördüğümde silahlar sikkeler hepsinin fotoğrafını çekmişler jandarma bulduklarını yayınlamış ve birde dedektör varmış o dedektör bizimdi bizden alıp gitmişti o götürmüştü. Eşim derdi ki onlarla beraber kazıya giderdi tamda bulunacağı zaman bıraktırıyor ertesi gün gittiklerinde orası patlatılmış bu muhtar hasan dedi bizi işi bıraktırıp ertesi gün kendisi patlatıyor bize mal vermiyor diye söylemişti.” ifadelerine yer verdi.
Programda; muhtar ile merhum azanın da işin içinde olduğu bir grup kişinin bahsi geçen tepede kazı yapmaya karar verdikleri ancak muhtarın “Yarın gelip kazarız” sözü üzerine kazıyı ertesi güne bıraktıkları, ertesi gün geldiklerinde ise orayı çoktan kazılmış buldukları.” İddiaları gündeme getirildi.
İddialara göre, define olayı ve jandarma baskını sonrası muhtar ile merhum aza Tombak’ın arasının bozulduğu ve ailelerin de görüşmeyi bıraktığı söyleniyor.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (2)
Korkmaz Ö ZKURT şİMŞEK
1 yıl önce / 18.01.2024korkmaz özkurt ŞİMŞEK7 saat önce Define ve h.kenevir işi 9 ayrı yerde (geçmiş muhtarda işin içinde'jandarma ile irtibatlı olduklarından dolayı haber alım ve baskın vs.için.), yetiştirip ahır,evin banyosu çatısı yonca arası biber arası mısır arası...TÜM KÖY HALKININ 2002 YILINDAN İTİBAREN ÜZERLERİNDEKİ VE GİRİŞ ÇIKIŞ YAPILAN MAL VARLIKLARI MASAK TARAFINDAN İNCELENDİĞİNDE HERŞEY ORTAYA ÇIKACAKTIR...KESİNLİKLE...İNSANLAR BİBER MISIR BAHÇE YONCA SOLUNCAN GÜBRESİ GİBİ ÜRÜNLER YETİŞTİRİYORUZ DİYE DEFİNE VE OT H.KENEVİRİ İŞİ YAPIYORLAR...GEÇMİŞTE KARAPINAR KÖYÜNDEN KENEVİR HASATI İÇİN İŞÇİ GETİRİLDİĞİNİ HERKES BİLİYOR ESKİ KARAPINAR KOCARAMAZAN MUHTARIN EŞİ BAŞLARINDA ÇAVUŞDU...Gerektiğinde TOMBAKLARI ORAYA ÇIKARMAYA İKNA ETTİĞİM GİBİ BİLGİ VERECEĞİM...araştırın sonuç herkesi ŞOOK EDECEK ÇÜNKÜ KÖYDE HATRI SAYILIR KİŞİ-LER MUHTEŞEM OLACAK YETER ARTIK HERKESİN MASKESİ DÜŞŞÜN...SELAMMM MÜGE ANLIYA...ARAYA GİRİP ÇOK KONUŞANLARADA DİKKAT CAHİLLER KENDİLERİNİ AVUKAT ZANNEDEREK VE HATTA BU KİŞİ,LER PARALI ÖZEL ÜNÜVERSİTEDE AVUKATLIK OKUTTU ÇOCUKLARINA BUNLARA DA DİKKAT EÇKİN Kİ İLERİDE BU DURUMLARDA KENDİLERİNE AVUKAT OLSUN...KENDİ SÖYLEMLERİ...
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla
korkmaz özkurt ŞİMŞEK
1 yıl önce / 18.01.2024Define ve h.kenevir işi 9 ayrı yerde (geçmiş muhtarda işin içinde'jandarma ile irtibatlı olduklarından dolayı haber alım ve baskın vs.için.), yetiştirip ahır,evin banyosu çatısı yonca arası biber arası mısır arası...TÜM KÖY HALKININ 2002 YILINDAN İTİBAREN ÜZERLERİNDEKİ VE GİRİŞ ÇIKIŞ YAPILAN MAL VARLIKLARI MASAK TARAFINDAN İNCELENDİĞİNDE HERŞEY ORTAYA ÇIKACAKTIR...KESİNLİKLE...İNSANLAR BİBER MISIR BAHÇE YONCA SOLUNCAN GÜBRESİ GİBİ ÜRÜNLER YETİŞTİRİYORUZ DİYE DEFİNE VE OT H.KENEVİRİ İŞİ YAPIYORLAR...GEÇMİŞTE KARAPINAR KÖYÜNDEN KENEVİR HASATI İÇİN İŞÇİ GETİRİLDİĞİNİ HERKES BİLİYOR ESKİ KARAPINAR KOCARAMAZAN MUHTARIN EŞİ BAŞLARINDA ÇAVUŞDU...Gerektiğinde TOMBAKLARI ORAYA ÇIKARMAYA İKNA ETTİĞİM GİBİ BİLGİ VERECEĞİM...araştırın sonuç herkesi ŞOOK EDECEK ÇÜNKÜ KÖYDE HATRI SAYILIR KİŞİ-LER MUHTEŞEM OLACAK YETER ARTIK HERKESİN MASKESİ DÜŞŞÜN...SELAMMM MÜGE ANLIYA...ARAYA GİRİP ÇOK KONUŞANLARADA DİKKAT CAHİLLER KENDİLERİNİ AVUKAT ZANNEDEREK VE HATTA BU KİŞİ,LER PARALI ÖZEL ÜNÜVERSİTEDE AVUKATLIK OKUTTU ÇOCUKLARINA BUNLARA DA DİKKAT EÇKİN Kİ İLERİDE BU DURUMLARDA KENDİLERİNE AVUKAT OLSUN...KENDİ SÖYLEMLERİ...
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla