Burdur

Bucak'taki Gökhan Tombak cinayeti! Müge Anlı adım adım araştırıyor

Müge Anlı, geçen sene Bucak'ta yaşanan Gökhan Tombak cinayetini tekrar ele alıyor. Cinayetin ardındaki iddialar arasında define, muhtar ve aile arasındaki anlaşmazlıklar yer alıyor. Asuman Tombak'ın ortaya attığı iddiaların üzerine Müge Anlı ve ekibi olayı detaylı bir şekilde araştırıyor.

Bucak'taki Gökhan Tombak cinayeti! Müge Anlı adım adım araştırıyor

Bucak'ta geçen sene yaşanan cinayet sonrasında, cinayet sonrasında hayatını kaybeden Gökhan Tombak'ın abisi ve eşi Müge Anlı'da katili arıyorlar.

Dün girişi yapılan konuyla ilgili olarak bugün tekrar ele alınan olay sonrasında Gökhan Tombak'ın eşi Asuman Tombak tarafından yapılan iddialar üzerine Müge Anlı olayı detaylıca araştırdıklarını söyledi.

Muhtar azasının ölümde iddia üstüne iddia

Gökhan Tombak'ın eşi Asuman Tombak, dün programda eşini muhtarın öldürdüğüne dair iddialarını, Gökhan Tombak'ın kardeşi Gürel Tombak da destekledi.

2022 Aralık'ında yaşanan cinayet sonrasında, davalarını Bucak'a aktardığımız define olayı ve muhtarın eşi ve Gökhan Tombak'ın ilişkisi iddiaları üzerine gidiliyor.

Asuman Tombak, “Dedikodular eşimin vefatından sonra ortaya çıktı. O zamana kadar neden çıkmadı? Öldüğü günden itibaren Gökhan’ımın ‘Muhtarın hanımı Ayşe ile ilişkisi var.’ Dediler. O güne kadar gelesiye neydi? cenaze konduktan sonra neden konuşulmadı?” ifadelerini kullandı.

Bucak Karaaliler Köyünde Müge Anlı'nın ekibinden araştırma

Yaşanan cinayetle ilgili olarak araştırma yapan Müge Anlı'nın ekibi Muhtar Hasan Uçar’a ulaştı. İddialara karşı söz hakkı bulunan Muhtar Hasan Uçarla bir araya gelen Müge Anlı ekibi, kendisinin görüşlerine yer vermek için röportaj yapacaklarını belirtti. Fakat Muhtar Uçar, öncelikle yayını izlemek istediğini daha sonra yanıt vereceğini belirtti.

Müge Anlı, “Muhtar bey, atlayın gelin sizde. Davanız sürüyor. Eğer siz suça karışmadıysanız, siz de herhalde azanızın katilini arıyorsunuzdur.” şeklinde konuştu.

Asuman Tombak, “Hiç aramadı, hiç gelmedi. Azaları bile arkasına düşmedi. Öldükten sonra bitti. toprağa verdik oymuş…” ifadelerini kullandı.

Eşinin fotoğraflarını gördükçe duygulanan acılı eş Asuman Tombak, “Arkasında bir fotoğraflarımız kaldı başka bireyimiz kalamadı. Birde mezarına bayrak astım şehit gitti.” ifadelerini kullandı.

Define ile de bağlantısı olacağını düşünülen cinayet öncesinde, devlet tarafından koruma altına alındığı ve girilmemesi gerektiği söylenen bir tepede kazı yapıldığı da konuşuldu.

"Baskın olacak diyerek telefondaki verileri sildirdi"

İddialara yönelik olarak Asuman Tombak, “Eşim ölmeden 6 ay öncesine kadar (muhtarla) aramız iyiydi. Gökhan telefonunu sil dedi baskın olacak dedi sonra içindekileri komple sildirdi telefon ile konuşmayalım dedi gidip gelelim telefon ile bir bağ kurmayalım… Sürekli buraya gidelim, şuraya gidelim, burayı kazalım… Bu tarz şeyler duyulmasın…” ifadelerini kullandı.

Jandarmadan define baskını

Define iddiaları ile ilgili konuşan Asuman Tombak, “Daha sonra biz bir gün yatıyorduk bir gürültü baskın var eve jandarma geldi aradılar baktılar jandarma bizim evde bir şey bulamadı ama muhtarın evine köpekleri salmışlar onun evinde birkaç bir şey bulunmuş bunlar çete birkaç kişinin evine de başmışlar muhtarın evinden silahları falan götürmüşler telefonda ben gördüğümde silahlar sikkeler hepsinin fotoğrafını çekmişler jandarma bulduklarını yayınlamış ve birde dedektör varmış o dedektör bizimdi bizden alıp gitmişti o götürmüştü. Eşim derdi ki onlarla beraber kazıya giderdi tamda bulunacağı zaman bıraktırıyor ertesi gün gittiklerinde orası patlatılmış bu muhtar hasan dedi bizi işi bıraktırıp ertesi gün kendisi patlatıyor bize mal vermiyor diye söylemişti.” ifadelerine yer verdi.

Programda; muhtar ile merhum azanın da işin içinde olduğu bir grup kişinin bahsi geçen tepede kazı yapmaya karar verdikleri ancak muhtarın “Yarın gelip kazarız” sözü üzerine kazıyı ertesi güne bıraktıkları, ertesi gün geldiklerinde ise orayı çoktan kazılmış buldukları.” İddiaları gündeme getirildi.

İddialara göre, define olayı ve jandarma baskını sonrası muhtar ile merhum aza Tombak’ın arasının bozulduğu ve ailelerin de görüşmeyi bıraktığı söyleniyor.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 6
    ALKIŞ
  • 2
    ÜZÜLDÜM
  • 2
    BEĞENDİM
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    KIZDIM
  • 1
    ŞAŞIRDIM
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 1
    GÜLDÜM

Yorumlar (2)

Korkmaz Ö ZKURT şİMŞEK

3 ay önce / 18.01.2024

korkmaz özkurt ŞİMŞEK7 saat önce Define ve h.kenevir işi 9 ayrı yerde (geçmiş muhtarda işin içinde'jandarma ile irtibatlı olduklarından dolayı haber alım ve baskın vs.için.), yetiştirip ahır,evin banyosu çatısı yonca arası biber arası mısır arası...TÜM KÖY HALKININ 2002 YILINDAN İTİBAREN ÜZERLERİNDEKİ VE GİRİŞ ÇIKIŞ YAPILAN MAL VARLIKLARI MASAK TARAFINDAN İNCELENDİĞİNDE HERŞEY ORTAYA ÇIKACAKTIR...KESİNLİKLE...İNSANLAR BİBER MISIR BAHÇE YONCA SOLUNCAN GÜBRESİ GİBİ ÜRÜNLER YETİŞTİRİYORUZ DİYE DEFİNE VE OT H.KENEVİRİ İŞİ YAPIYORLAR...GEÇMİŞTE KARAPINAR KÖYÜNDEN KENEVİR HASATI İÇİN İŞÇİ GETİRİLDİĞİNİ HERKES BİLİYOR ESKİ KARAPINAR KOCARAMAZAN MUHTARIN EŞİ BAŞLARINDA ÇAVUŞDU...Gerektiğinde TOMBAKLARI ORAYA ÇIKARMAYA İKNA ETTİĞİM GİBİ BİLGİ VERECEĞİM...araştırın sonuç herkesi ŞOOK EDECEK ÇÜNKÜ KÖYDE HATRI SAYILIR KİŞİ-LER MUHTEŞEM OLACAK YETER ARTIK HERKESİN MASKESİ DÜŞŞÜN...SELAMMM MÜGE ANLIYA...ARAYA GİRİP ÇOK KONUŞANLARADA DİKKAT CAHİLLER KENDİLERİNİ AVUKAT ZANNEDEREK VE HATTA BU KİŞİ,LER PARALI ÖZEL ÜNÜVERSİTEDE AVUKATLIK OKUTTU ÇOCUKLARINA BUNLARA DA DİKKAT EÇKİN Kİ İLERİDE BU DURUMLARDA KENDİLERİNE AVUKAT OLSUN...KENDİ SÖYLEMLERİ...

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

korkmaz özkurt ŞİMŞEK

3 ay önce / 18.01.2024

Define ve h.kenevir işi 9 ayrı yerde (geçmiş muhtarda işin içinde'jandarma ile irtibatlı olduklarından dolayı haber alım ve baskın vs.için.), yetiştirip ahır,evin banyosu çatısı yonca arası biber arası mısır arası...TÜM KÖY HALKININ 2002 YILINDAN İTİBAREN ÜZERLERİNDEKİ VE GİRİŞ ÇIKIŞ YAPILAN MAL VARLIKLARI MASAK TARAFINDAN İNCELENDİĞİNDE HERŞEY ORTAYA ÇIKACAKTIR...KESİNLİKLE...İNSANLAR BİBER MISIR BAHÇE YONCA SOLUNCAN GÜBRESİ GİBİ ÜRÜNLER YETİŞTİRİYORUZ DİYE DEFİNE VE OT H.KENEVİRİ İŞİ YAPIYORLAR...GEÇMİŞTE KARAPINAR KÖYÜNDEN KENEVİR HASATI İÇİN İŞÇİ GETİRİLDİĞİNİ HERKES BİLİYOR ESKİ KARAPINAR KOCARAMAZAN MUHTARIN EŞİ BAŞLARINDA ÇAVUŞDU...Gerektiğinde TOMBAKLARI ORAYA ÇIKARMAYA İKNA ETTİĞİM GİBİ BİLGİ VERECEĞİM...araştırın sonuç herkesi ŞOOK EDECEK ÇÜNKÜ KÖYDE HATRI SAYILIR KİŞİ-LER MUHTEŞEM OLACAK YETER ARTIK HERKESİN MASKESİ DÜŞŞÜN...SELAMMM MÜGE ANLIYA...ARAYA GİRİP ÇOK KONUŞANLARADA DİKKAT CAHİLLER KENDİLERİNİ AVUKAT ZANNEDEREK VE HATTA BU KİŞİ,LER PARALI ÖZEL ÜNÜVERSİTEDE AVUKATLIK OKUTTU ÇOCUKLARINA BUNLARA DA DİKKAT EÇKİN Kİ İLERİDE BU DURUMLARDA KENDİLERİNE AVUKAT OLSUN...KENDİ SÖYLEMLERİ...

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

İlgili Haberler

Isparta'da 11 yıllık gizem Müge Anlı'da! Soner Çelik'in katili hala aranıyor
Bölgesel

Isparta'da 11 yıllık gizem Müge Anlı'da! Soner Çelik'in katili hala aranıyor

Isparta'da 2013 yılında işlenen Soner Çelik cinayetinin katili hala bulunamadı. Isparta'da 11 yıllık gizem Müge Anlı'ya düştü. Olayda hayatını kaybeden Soner Çelik'in katili hala aranıyor...

Müge Anlı'dan Minik Ömür'e Sevindirici Haber: Kayıp Köpek Leydi Bulundu! - Haberler
Yaşam

Müge Anlı'dan Minik Ömür'e Sevindirici Haber: Kayıp Köpek Leydi Bulundu! - Haberler

‘Leydi’ ismindeki köpeği kaybolan 7 yaşındaki Ömür Deva, Müge Anlı’dan yardım istedi. Kayıp köpek 4 günün sonunda bulundu.

Bucak'ta Gökhan Tombak cinayeti! Müge Anlı programda küplere bindi
Bölgesel

Bucak'ta Gökhan Tombak cinayeti! Müge Anlı programda küplere bindi

Bucak'taki Gökhan Tombak cinayetiyle ilgili gelişmeler Müge Anlı'nın programında yaşandı. Muhtar Hasan Uçan'ın canlı yayındaki ifadesi yalanlanınca, Anlı küplere bindi, İçişleri Bakanlığına seslenerek soruşturma açılması talebinde bulundu. Detaylar haberimizde.

Ali Diken kimdir? Müge Anlı'daki kayıp Ali Diken'in biyografisi
Yaşam

Ali Diken kimdir? Müge Anlı'daki kayıp Ali Diken'in biyografisi

Kayıp Kurye Ali Diken kimdir? Ali Diken kaç yaşındadır? Ali Diken öldü mü? sorularının cevaplarını vatandaşlar merak ediyor. İnternet üzerinde Ali Diken'in kim olduğuna dair sorgulamalar yapılıyor. Peki Ali Diken kimdir? Ali Diken'in mesleği nedir ve yaşı kaçtır? Detaylar haberimizde...

Antalya'da Kaybolan Kurye Ali Diken Cinayetle Sonuçlandı: İkinci Ceset Aranıyor
3. Sayfa

Antalya'da Kaybolan Kurye Ali Diken Cinayetle Sonuçlandı: İkinci Ceset Aranıyor

Antalya'da kaybolan motokurye Ali Diken'in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Cinayet şüphelisi Zeynel B.'nin ifadesi sonrası aynı bölgede ikinci bir ceset araması yapılıyor. Detaylar haberimizde...

Gökhan Tombak Cinayeti Muhtar Uçar Müge Anlı'da Konuştu
Bölgesel

Gökhan Tombak Cinayeti Muhtar Uçar Müge Anlı'da Konuştu

Muhtar Hasan Uçar, Gökhan Tombak cinayetiyle ilgili Müge Anlı'da konuştu. İddiaları yalanlayan Uçar, soruşturma detaylarını açıkladı. Cinayette neler oldu? Detaylar haberimizde...