Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda kente mide ve bağırsaklarında uyuşturucu madde sokmaya çalışan 3 şüpheli yakalandı.
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, vali olmak istediğini söyleyerek mezuniyetine davet eden Bulut’un mezuniyetine katıldı.
Kocasinan Belediyesi, 49. Turizm Haftası etkinliklerine ev sahipliği yaptı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in liderliğinde, hayırsever iş insanlarının desteğiyle inşa edilen Yeşilay Uyuşturucuyla Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi, hizmete açılma aşamasına geldi.
Kadın Kooperatifleri Projesi, kadın emeği ile başarı hikayesi yazıyor. Vali Gökmen Çiçek’in her birinin kuruluşuyla yakından ilgilendiği ve bizzat üretim modellemelerini organize ettiği kadın kooperatiflerinin sayısı 46’ya yükselmiş durumda.
Kayseri İl Müftülüğü tarafından düzenlenen program ile kentte bulunan Kur’an Kurslarında ve 17 Hafızlık Okulu’nda eğitimini tamamlayan 438 öğrenciye Hafızlık Belgesi verildi. Programda konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Ne yaparlarsa yapsınlar bu memleket hafızlar yetiştirmeye devam edecek” dedi.
Vali Çiçek, “Bu savaşta annelerle, babalarla, hemşerilerimizle el ele vererek devam edeceğiz. Hiçbir gencimizin kaybolmasına izin vermeyeceğiz,” diyerek mücadelede toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yaptı.
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in cesareti, liderliği ve halkla kurduğu güçlü bağ, şehrin zor günlerini geride bırakmasına ve yeniden huzura kavuşmasına öncülük ediyor. Halk, Vali Çiçek'e duyduğu güveni her fırsatta dile getirerek, onun sayesinde geleceğe umutla baktıklarını belirtiyor.
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek tarafından başlatılan ‘Her Ev Bir Okul’ projesi çerçevesinde Özvatan’da öğrenciler çalışma masalarına kavuştu.
Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerdan sonra yaralar sarılmaya devam ediyor.