Kollej öğrencileri, her yıl Kasım ayının 2. pazartesi günü ile başlayan ”Dünya Çocuk Kitapları Haftası” bünyesinde Alanya Belediyesi Emine Hacıkura Kütüphanesi’ni ziyaret etti. Öğrenciler, masal dersine katılıp kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi
Alanya Belediyesi Emine Hacıkura Kütüphanesi ”Dünya Çocuk Kitapları Haftası” çerçevesinde bir kollejin öğrencilerini ağırladı. Her yıl Kasım ayının 2. Pazartesi günü ile başlayan ”Dünya Çocuk Kitapları Haftası” vesilesiyle kütüphaneye gelen öğrenciler, ilk kez bir kütüphaneyi gezip, deneyimleme fırsatı buldular. Binlerce kitabın bulunduğu kütüphaneyi gezen öğrenciler, hem kütüphane kavramını hem de farklı kitaplarla tanışmanın heyecanını yaşadılar. Kütüphane gezisinin ardından öğretmenleri ve eğitmenler eşliğinde kitap okuyup masal dersine katılan öğrenciler, etkinlikten dolayı mutlu olduklarını belirttİ.
Dünya Çocuk Kitapları Haftası etkinlikleri kapsamında, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Doğan Hızlan Kütüphanesi, çocuk misafirlerini ağırlıyor.
Antalya'nın Serik ilçesinde çıkan yangın sonucunda 10 dönümlük alan küle döndü.
Antalya’da ‘sazan sarmalı’ yöntemiyle dolandırıcılık yapan bir şüpheli, polis tarafından yakalandı.
Dünyaca ünlü Manavgat Şelalesi bünyesinde bulunan Manavgat Şelalesi Konaklamasız Orman Parkı, 12 Nisan tarihinde Manavgat Belediyesi tarafından Kapalı teklif (Arttırma) Usulü ile ihaleye çıkarılıyor.
Antalya' da jandarma ekipleri tarafından bulunan yaralı kartal koruma altına alındı.
Korkuteli –Denizli karayolunda meydana gelen kazada araç içinde sıkışan sürücüsü hayatını kaybetti