Hakkari’de400 kişi iftar çadırında buluştu

Kızılay Hakkari Şube Başkanlığı tarafından 400 kişilik iftar çadırı kuruldu.

Hakkari’de400 kişi  iftar çadırında buluştu

Kızılay Hakkari Şube Başkanlığı tarafından 400 kişilik iftar çadırı kuruldu.
Kızılay Derneği Hakkari Şube Başkanı Recep Bozkurt, 2018 yılından bu yana geleneksel hale getirdikleri iftar çadırını bu yılda kurduklarını söyledi. Bozkurt, “2023 yılında geçirdiğimiz deprem felaketinde buruk bir Ramazan ayı geçirdik. Aynı şekilde bu yıl da Filistin’de yaşanan savaş dolayısıyla yine buruk bir Ramazan ayı geçiriyoruz. Her ne kadar Filistin’de kan, gözyaşı ve mağduriyet yaşansa da Kızılay olarak Filistin’e yardımlarımız son hızıyla devam etmektedir. Dünyada yaşanan tüm bu olumsuzluklara rağmen ülkemizde de gözden kaçıramayacağımız mağduriyetler ve ihtiyaç sahibi insanlarımız mevcuttur. Bu vesileyle ülkemizde ve ilimizde yine ihtiyaç sahiplerine ayni ve nakdi olarak her türlü desteğimiz devam etmekte olup, bu yıl çadırımızı da Hakkari Merkez Gençlik Merkezi Müdürlüğü önünde açmış bulunmaktayız. Açtığımız iftar çadırında günlük 400 kişiye iftar yemeği vereceğiz. Desteklerini bizden esirgemeyen Valimiz Ali Çelik’e ve bizlere yardımları dokunan tüm kurum amirlerine teşekkür ediyorum. Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Eskişehir’de şaşkınlık yaratan ilan
Bölgesel

Eskişehir’de şaşkınlık yaratan ilan

Eskişehir’de bir otobüs durağına asılan, "Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olup evlenmek isteyen dürüst ciddi bayanların aramasını önemli arz ederim" ifadelerini içeren ilanı gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı.

Rinoplasti nefes ve koku almanın iyileşmesine yardımcı oluyor
Bölgesel

Rinoplasti nefes ve koku almanın iyileşmesine yardımcı oluyor

Rinoplasti yani burun estetiği ameliyatlarının yapılış sebebi sadece güzel burunlar elde etmekle sınırlı olmadığını belirten Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Fikret Kasapoğlu, fonksiyonel burun estetiği ile nefes ve koku almanın iyileşmesi de sağlandığını söyledi.

Adıyaman’da maytap alarmı
Bölgesel

Adıyaman’da maytap alarmı

Adıyaman’da, bir sitede bulunan iki binanın merdiven boşluklarına aynı anda atılan maytaplar polis ekiplerini harekete geçirdi.

 Yassı çelik üreticisi Erdemir  yeni yaşını kutluyor
Bölgesel

Yassı çelik üreticisi Erdemir yeni yaşını kutluyor

OYAK Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir, 59’uncu yaşını kutluyor.

Çermikli kadınlar hem üretiyor, hem kazanıyor
Bölgesel

Çermikli kadınlar hem üretiyor, hem kazanıyor

Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde 4 yıl önce kurulan Çermik Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinde kaplıca suyundan ürettikleri sabun, turşu ve diğer el emeği göz nuru hediyelik eşya yapan kadınlar aile bütçesine katkı sağlıyor.

İzmir Ekonomi Üniversitesi  Endüstriyel Tasarım Bölümüme tam akreditasyon
Bölgesel

İzmir Ekonomi Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümüme tam akreditasyon

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Endüstriyel Tasarım Bölümü, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek, Endüstriyel Tasarım Akreditasyon Kurulundan (ENTAK) 5 yıl süreyle tam akreditasyon aldı.