Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yeni açılan bir iş yerinde bedava dürüm dağıtılması izdihama neden oldu.
Yüksekova İlçesini Cengiz Topel Caddesi üzerinde yeni açılan ve ücretsiz dürüm dağıtan bir iş yeri, kısa sürede vatandaşlarla dolup taştı. Gün içerisinde vatandaşlara 5 bin dürüm dağıtılırken, bu sayının akşam saatlerine kadar 8 bini bulacağı belirtildi.
İş yerin sahibi Atilla Karaman, 20 yıldır sektörde olduklarını belirterek, “Bugün için bedava dürüm dağıtacağımızı duyurduk. Bugün baya bir yoğunluk yaşandı. Şu ana kadar 5 bin dürüm dağıttık, akşama kadar 8 bin dürümü bulacak” dedi.



Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)