Ümit Bitirik Kimdir?

Ümit Bitirik kimdir? Ümit Bitirik Son Dakika Haberleri ile Güncel Son Dakika Ümit Bitirik haberlerini anında takip edin! Ümit Bitirik Haber ve Ümit Bitirik Son Dakika Haberleri video ve fotoğrafları | Ümit Bitirik Son Dakika Haberleri NNC Haber'de.

Ümit Bitirik Haberleri

Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik Kimdir?
1971 yılında Kırşehir ili Kaman İlçesinde doğan Ümit Bitirik, 1989 yılında Polis Kolejinden, 1993 yılında Polis Akademisi’nden mezun oldu. Sırasıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü, İstihbarat Daire Başkanlığı, Elazığ Emniyet Müdürlüğü, Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde değişik birimlerde ve çeşitli rütbelerde görev yaptı, ayrıca Asayiş Daire Başkan Yardımcılığı ve EGM Özel Kalem Müdürlüğü görevlerinde bulundu.
16.07.2017 tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu Kararı ile 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığında görev yapmıştır.
19.08.2017 tarihli müşterek kararname ile atandığı Kars İl Emniyet Müdürlüğü görevini sürdürmekte iken 19.09.2019 tarih ve 2019/320 sayılı atama kararnamesi ile Burdur İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanmıştır.
Evli ve 2 Çocuk sahibi olan Ümit BİTİRİK, Fransızca ve İngilizce bilmektedir.

HOŞ SEFA GELDİNİZ YENİ İDARECİLERİMİZ ve ‘HÂFIZLIK MERÂSİMİ
Yaşam

HOŞ SEFA GELDİNİZ YENİ İDARECİLERİMİZ ve ‘HÂFIZLIK MERÂSİMİ

HOŞ SEFA GELDİNİZ YENİ İDARECİLERİMİZ Teşbihte hata olmasın ama genelde biz Burdur’lular, özelde de biz gazeteciler istasyona döndük, daire amirleri ise trene.

Burdur Emniyet Müdürü Göreve Başladı
Yerel Yönetim

Burdur Emniyet Müdürü Göreve Başladı

BURDUR Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Ümit Bitirik göreve başladı. Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Burdur Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ümit Bitirik göreve başladı.

Burdur İl Emniyet Müdürü Değişti: İşte Yeni Emniyet Müdürümüz!
Yerel Yönetim

Burdur İl Emniyet Müdürü Değişti: İşte Yeni Emniyet Müdürümüz!

Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi yayımlandı. Burdur İl Emniyet Müdürlüğü'ne, Kars İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Ümit Bitirik atandı.