Burdur

KAHRAMAN GAZİLERİMİZ, BURDUR'DA DÜZENLENEN TÖRENLERLE ANILDI

Burdur Valisi Türker Öksüz, 19 Eylül Gaziler Günü Anma Programları çerçevesinde düzenlenen Çelenk Sunma Töreni'ne katıldı. Devamı haberimizde..

KAHRAMAN GAZİLERİMİZ, BURDUR'DA  DÜZENLENEN TÖRENLERLE ANILDI

KAHRAMAN GAZİLERİMİZ, DÜZENLENEN TÖRENLERLE ANILIYOR

Burdur Valisi Türker Öksüz, 19 Eylül Gaziler Günü Anma Programları çerçevesinde düzenlenen Çelenk Sunma Töreni'ne katıldı.

Düzenlenen törende Valilik Makamı, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Muharip Gaziler Derneği çelenklerinin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı'mız söyledi.

İl Temsilcisi Gazi Hasan Okyar'ın günün anlam ve önemine belirten konuşmasının ardından, Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Furkan Yusuf Yılmaz tarafından okunan şiirle çelenk sunma töreni sona erdi.

Töreninin ardından Vali Öksüz beraberinde yer alan protokolle birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur İl Temsilcisini ziyaret etti.

Ziyareti sırasında İl Temsilcisi Gazi Hasan Okyar'ın şahsında, Kahraman Gazilerimize olan minnet ve şükran duygularını ifade eden Vali Öksüz, "Sizler bu milletin göz aydınlığısınız. Destansı hayat hikâyeleriniz milli hafızamızda daima hayırla yad edilecektir. Kapımız, gönlümüz sizlere her daim açıktır" ifadelerine yer verdi.

Düzenlenen törene başta Vali Öksüz, Gaziler, Şehit Aileleri ve Gazi yakınları olmak üzere, Burdur Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz, İzzet Akbulut, Mustafa Oğuz, Garnizon Komutanı P.Komd Alb. Yavuz Çankaya, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Rektör V. Prof. Dr. Hakan Öner, Baro Başkanı Ramazan Gedik, Vali Yardımcıları Ahmet Mailoğlu, Yasin Özcan, İbrahim Özkan, Hukuk Müşaviri Kemal Adil, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutan V. J. Alb. Engin Hatipoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum müdürleri, emniyet ve askeri personel katıldı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur Valisi Türker Öksüz Başkanlığında Gölhisar'da Toplantı
Bölgesel

Burdur Valisi Türker Öksüz Başkanlığında Gölhisar'da Toplantı

Burdur Valisi Türker Öksüz liderliğinde Gölhisar İlçesinde düzenlenen güvenlik ve değerlendirme toplantısında, kurum müdürleri, muhtarlar ve STK temsilcileri, ilçede yürütülen çalışmaları, projeleri ve güvenlik hizmetlerini ele alarak koordinasyon sağladılar.

Vali Öksüz, düzensiz göçle mücadele bölge toplantısına katıldı
Yaşam

Vali Öksüz, düzensiz göçle mücadele bölge toplantısına katıldı

Burdur Valisi Türker Öksüz, Afyonkarahisar İlinde gerçekleşen 8. Bölge Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısına katıldı. Devamı haberimizde...

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen Burdur'a Geliyor
Etkinlik

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen Burdur'a Geliyor

Burdur'lu Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, bir dizi ziyaretler için 19 Ekim 2023 Perşembe günü Burdur’a geliyor.

Vali Türker Öksüz, Baki Bey Konağı ve Mehmet Akif Ersoy  Kültür Evi'nde incelemede bulun
Yaşam

Vali Türker Öksüz, Baki Bey Konağı ve Mehmet Akif Ersoy Kültür Evi'nde incelemede bulun

Burdur Valisi Türker Öksüz, Bakibey Konağı ve Mehmet Akif Ersoy İstiklal Mücadelesi Kültür Evi'nde incelemede bulundu. Devamı haberimizde..

Vali Türker Öksüz, Salda lavanta tepesi uygulama otelinde incelemede bulundu
Bölgesel

Vali Türker Öksüz, Salda lavanta tepesi uygulama otelinde incelemede bulundu

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz'la birlikte Haziran ayından itibaren Yeşilova İlçesinde hizmet vermeye başlayan Salda Lavanta Tepesi Uygulama Oteli'nde incelemede bulundu. Devamı haberimizde...

VALİ ÖKSÜZ AHİLİK HAFTASI KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI
Etkinlik

VALİ ÖKSÜZ AHİLİK HAFTASI KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI

Burdur Valisi Sn. Türker Öksüz, Ticaret İl Müdürlüğü ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği koordinesinde bu yıl 36'ıncısı düzenlenen Ahilik Haftası Kutlama Programına katıldı. Devamı haberimizde..