Zonguldak’ta marketlerdeki sebze-meyve fiyatları halk pazarına ilgiyi artırdı.
Zonguldak’ta her hafta Çarşamba ve Cumartesi günleri Soğuksu semtine kurulan halk pazarına olan ilgi arttı. Marketlerde sebze-meyve fiyatlarının pahalı olması vatandaşın alım gücünü düşürdü. Vatandaşlar da halk pazarına ilgi gösterdi. Domates 20 TL, biber 35 TL, salatalık 15 TL, patlıcan 20 TL, pırasa 20 TL, bamya 40 TL, üzüm 20 TL, şeftali 30 TL’den satışa sunuldu. Market fiyatlarının yüksek olması nedeniyle pazara geldiklerini ifade eden vatandaşlar, "Marketler hafta içi fiyatları yüksek tutuyor. Halk pazarı kurulacağı gün de fiyatları indiriyor. Onların da işletme giderleri var kendilerine göre haklı olabilirler ama yine de çok yüksek. Halkın cebini düşünmek lazım. Biz de bu sebeple pazara geldik. Pazardan alışveriş yapıyoruz. Pazarcı esnafından da ricamız fiyatları yüksek tutmamaları" diye konuştular.
İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)