Hamza Dağ, İzmirli taksicilerle bir araya geldi

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti.

Hamza Dağ,  İzmirli taksicilerle bir araya geldi

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti. Dağ, “Sorunları halının altına süpürerek İzmir’in beş yıl daha kaybetme lüksü yok. Bir yerden başlayıp bir şeyler yapmak gerektiğini düşünüyorum” dedi.
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret eden Dağ, taksicilerle bir araya geldi. Taksicilere trafiği yeni yollar yaparak rahatlatacaklarını ifade eden Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “Optimum Kavşağı’nın trafiğini rahatlatmak için Akçay Caddesi’ne alternatif bir şekilde Esbaş’ın arka tarafından yine çevre yola çıkacak bir alternatif yol yapacağız. Esbaş’ın giriş ve çıkışını da bu arka yola almak suretiyle Optimum Kavşağı’nı da esasında tamamen rahatlatmış olacağız. Gelin önümüzdeki beş sene ne yapacağımızı konuşalım. Sorunları halının altına süpürerek İzmir’in beş yıl daha kaybetme lüksü yok. Bir yerinden başlamak gerektiğini düşünüyorum. Bir yerinden bir şeyler yapmak gerektiğini düşünüyorum. Ondan aylardır söylüyorum. Günü kurtararak İzmir’in sorunlarına çözüm bulmanız imkan dahilinde değil” dedi.

“Projeler yarışsın”
Projelerin yarışması gerektiğini ifade eden Dağ, “Neler yapacağımız yarışırsa 31 Mart akşamı zaten kimse kaybetmez, İzmir kazanır. Bizim derdimiz de 31 Mart akşamında da İzmir’in kazanmasıdır. Bunların hepsi ancak sizlerin ben bir önceki seçimde de geldiğimde o zaman ÖTV sözü bizim tarafımızdan verilmişti. Bazı durumlardan dolayı zamanı bekliyor. Ben bu işin hızlandırılması için üzerime düşeni, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olsam da, olmasam da, bu partinin bir mensubu olarak inşallah bunu takibini sonuna kadar yapacağız. Bugüne kadar Recep Tayyip Erdoğan’ın söz verdiği hiçbir şeyi yapmadığını gayet iyi biliyorum” şeklinde konuştu.
Korsan konusunda konunun gerekli olduğunu söyleyen Dağ, sözlerini şöyle noktaladı: “Kanunun nasıl, nerelerde hazırlanıp, nerelerde elde edeceğini bilen biri olarak inşallah o kanundaki düzenlemenin değişmesiyle ilgili meclis açılır açılmaz ben de lojistik faaliyetimi ve ilgili yerlerle görüşmeyi onun da birebir takipçisi olacağımı söyleyeyim. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilirsem de, aracı uygun olanlara kabini ve kamerayı kuracağımızın sözünü verdik.”

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Gürpınar'da Tır Devrildi! 1 Kişi Yaralandı
3. Sayfa

Gürpınar'da Tır Devrildi! 1 Kişi Yaralandı

Van'ın Gürpınar ilçesinde çay yüklü tırın devrilmesi sonucu 1 kişi ağır yaralandı.

Malatya'da Ortalık Savaş Alanına Döndü1
3. Sayfa

Malatya'da Ortalık Savaş Alanına Döndü1

Malatya’da, sürücünün kontrolünden çıkan kamyon park halindeki araçların arasına daldı. Ortalığın savaş alına döndüğü kazada 2 kişi yaralandı.

Adıyaman'da Çarpışma Kameralara Böyle Yansıdı
3. Sayfa

Adıyaman'da Çarpışma Kameralara Böyle Yansıdı

Adıyaman’da, otomobille çarpışan motosikletin üzerindeki 2 kişinin kazanın şiddetiyle yerde sürüklenme anları kameralara yansıdı.

Motora Sıkışan Yavru Kedi Kurtarıldı
3. Sayfa

Motora Sıkışan Yavru Kedi Kurtarıldı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde girdiği otomobilin motor kısmında sıkışan yavru kedi, itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden kurtarıldı.

Seçim Vaatlerini Yerine Getiriyor! Taziye Evlerine Yemek İkramı
Etkinlik

Seçim Vaatlerini Yerine Getiriyor! Taziye Evlerine Yemek İkramı

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun’un seçim döneminde dile getirdiği vaatlerden biri olan taziye evlerine yemek ikramı başladı.

Düzce Belediyesi'nden Rafting Etkinliği
Etkinlik

Düzce Belediyesi'nden Rafting Etkinliği

Düzce Belediyesi, personeline 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla rafting etkinliği düzenledi. Melen Çayı'nda hayatlarında ilk defa rafting yapma fırsatı bulan işçiler, heyecanlı ve keyifli bir gün geçirdi.