Burdur / Bucak

Hasan Özen Sigorta Bucak'ta hizmete açıldı

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmete açılan Hasan Özen Sigorta'da trafik sigortasını en uygun fiyatlarla sizlere sunuyor.

Hasan Özen Sigorta Bucak'ta hizmete açıldı

Hasan Özen Sigorta, Burdur'un Bucak ilçesinde hizmete açıldı.
Yapılan açılışa Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Muzaffer Doğan, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu, Bucak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Arif Mayda, İYİ Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Safa Sönmez katıldı.
Edilen duanın ardından protokol üyelerinin kurdeleyi kesmesi ile Hasan Özen Sigorta resmen hizmete açıldı.
Doğma büyüme Bucaklı olan Hasan Tayyip Özen, 2015'ten bu yana hizmet verdiği sigorta sektöründe yeni yerinde sizlere hizmet veriyor.
8 yıllık sigorta serüvenin ardından yeni işletmesini açtığını belirten Hasan Tayyip Özen, önceliğinin müşteri memnuniyeti olduğunu belirterek trafik sigortalarını en uygun fiyatlarla Bucak Halkına sunduklarını söyledi.
Uygun fiyat garantisi ile her daim Bucak Halkının hizmetinde olduğunu vurgulayan Hasan Özen Sigorta İşletme Sahibi, " Allah nasip etti işletmemizi açtık. Bugün itibariyle hizmet vermeye başladık. Bizim önceliğimiz müşteri memnuniyeti, uygun fiyat garantisiyle müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre sigorta çeşitliliği sağlayarak ürünleri bulup, karşılaştırma yaparak sunmak. Trafik sigortası, KASKO, DASK, deprem sigortası, yangın sigortası gibi bütün sigorta çeşitlerini Bucak Halkına sunuyoruz. Bütün sigorta şirketleriyle çalışıyoruz. Olabildiğince müşterilerimizin ihtiyacı olan sigortayı en uygun fiyatlarla sunmaya çalışıyoruz. Tüm Bucak Halkını çayımızı içmeye bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Hasan Özen Sigorta
Tel:0555 722 24 24
Adres: Oğuzhan Mahallesi 3911 Sokak 2. Noter yanı Bucak / Burdur

Hasan Özen Sigorta Bucak'ta hizmete açıldıHasan Özen Sigorta Bucak'ta hizmete açıldıHasan Özen Sigorta Bucak'ta hizmete açıldıHasan Özen Sigorta Bucak'ta hizmete açıldıHasan Özen Sigorta Bucak'ta hizmete açıldıHasan Özen Sigorta Bucak'ta hizmete açıldıHasan Özen Sigorta Bucak'ta hizmete açıldıHasan Özen Sigorta Bucak'ta hizmete açıldıHasan Özen Sigorta Bucak'ta hizmete açıldıHasan Özen Sigorta Bucak'ta hizmete açıldı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.