Antalya’nın Manavgat ilçesinde hasta almaya giden ambulans, otomobille çarpıştı. Her iki aracın da refüje çıktığı kazada yaralanan otomobil
sürücüsü ile ambulanstaki sağlık görevlisi hastaneye kaldırılırken, kaza güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.
Edinilen bilgiye göre, özel bir hastaneden hasta almak üzere Manavgat Devlet Hastanesi’ne gitmek üzere yola çıkan Mustafa Yılmaz’ın kullandığı özel hastaneye ait 06 CMK 464 plakalı ambulans, Alanya istikametinden Antalya istikametine gitmekte olan İsmail Kahraman’ın kullandığı 31 AHU 673 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza yapan otomobil refüje çıkarken, ambulans ise refüjdeki trafik levhaları ve trafik ışığına çarparak durabildi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü İsmail Kahraman ve ambulanstaki sağlık görevlisi Ali İkiz, 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından başka bir ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.
Bir gün arayla ikinci kaza
Kazada ambulansın kırmızı ışıkta geçtiği belirlenirken, ambulans şoförü Manavgat Devlet Hastanesi’ne hasta almaya gittiğini, sireninin çaldığını ve yandığını iddia etti. Aynı yerde 1 gün önce meydana gelen kazada da otomobil, aynı trafik lambasına çarparak durabilmişti.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)