Hatay’ın Antakya ilçesinde zihinsel engelli bir kişinin ayağı, yol üzerindeki mazgala sıkıştı. Vatandaşın yardımına koşan itfaiye ekiplerinin kurtarma anı kameraya yansıdı.
Antakya ilçesi Kışla Saray Mahallesi’nde zihinsel engelli bir kişinin ayağı cadde üzerinde bulunan mazgala sıkıştı. Kendi çabasıyla ayağını kurtaramayan kişinin ailesi durumu durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'me bildirdi. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri, engelli vatandaşın ayağını kurtarmak için çalışma başlattı. Ekiplerin dikkatli çalışmasıyla mazgal demirleri genişletilerek zihinsel engelli vatandaşın ayağı kurtarıldı. Ekiplerin yaptığı kurtarma çalışması bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
"İnsanlar buradan geçerken biraz dikkat etsinler"
Mazgallar konusunda vatandaşları uyaran Okan Dinç, "Bugün bir engelli arkadaşımız ayağından depremden sonra açık olan mazgala ayağı sıkıştı. Biz de itfaiye ekiplerini aradık. İtfaiye ekipleri de bir an önce sağ olsun geldiler. Ekipler bir aletle demiri sıkıştırdı ve çıkarttılar. Herhangi bir sorun olmadı Allah'a şükürler olsun. Motorla geçen arkadaşların da biraz daha dikkatli olması gerekiyor. Çünkü geçen gün de biri motorla burada düştü. Buradan geçerken insanlar biraz dikkat etsin. Çünkü gerçekten de tehlikeli bir durumla karşı karşıya gelebilir" ifadelerini kullandı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)