Burdur / Tefenni

Hayırseverlerin katkısıyla çok amaçlı kültür salonu açıldı

Yeşilköy'de hayırseverlerin desteğiyle inşa edilen Çok Amaçlı Kültür Salonu'nun açılışı gerçekleşti. Burdur Valisi ve protokol üyeleri katıldı.

Hayırseverlerin katkısıyla çok amaçlı kültür salonu açıldı

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Tefenni İlçesine bağlı Yeşilköy'de hayırseverler tarafından yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Kültür Salonunun açılışına katıldı.

Açılış programında, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesi sonrası Vali Arslantaş, Burdur Milletvekili Sayın Prof. Dr. Adem Korkmaz, Burdur Milletvekili Sayın İzzet Akbulut, Burdur Milletvekili Sayın Mustafa Oğuz, Tefenni Kaymakamı Tugay Cantürk, Yeşilköy Muhtarı Abdurrahman Erkan ve hayırsever Ali İhsan Erkan tarafından konuşma yapıldı.

Konuşmalar sonrası Vali Arslantaş, protokol üyeleri ve hayırseverler ile birlikte 700 M²'si kapalı alan olmak üzere toplamda 5000 m²'ye İnşa Edilmiş 1 Mutfak, 1 İdarî Büro, 1 Gelin Odası, 1 Misafir Lojmanı, 1 Otopark ve 420 m²'lik Çok Amaçlı Salonun açılışını yaptılar.

Vali Arslantaş açılışta yaptığı konuşmada;
"Bir sene önce yine biz Yeşilköy'deydik. Yine bir hayırlı iş için buradaydık. Soğuk hava deposunun açılışında Muhtarımızla konuşmuştuk. İnşallah, buranın açılışını da birlikte yapmak nasip olur demiştik. Bugün sizlerle bir aradayız. Tabi hayat herkesi bir yere savuruyor. Yeşilköy'de kalanlar üretmeye devam ediyorlar. Tarlada, bağda, bahçede çalışmaya devam ediyorlar. Ekonomiye, ülkeye katkı vermeye devam ediyorlar. Fakat bir şekilde buradan Antalya'ya , Burdur'a taşınanlar da orda değer katmaya devam ediyorlar. Fakat, hiç kimsenin kökü ile bağlarını koparmamış olmasından da ziyadesiyle mutluyum. Çünkü bizim insanımız, hele Burdur'un insanı, Tefenni 'nin insanı, Yeşilköy'ün insanı, ayrı bir ajandası olmayan, memleketin gerçek sahibi olarak da kendini gören, Türk İslam ülküsü açısından da özün de özü diyebileceğimiz bir insan topluluğudur. Sizlerle birlikte çalışmaktan ziyadesi ile mutluyuz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da İl Özel İdare'mizin bütün imkanlarıyla yanınızda olmaya devam edeceğiz. Çok Amaçlı Kültür Salonu açtıktan sonra burada cenazeden çok düğün görmek istiyoruz. BU vesileyle katkıda bulunan tüm hayırsever ailelere teşekkür ediyorum. Hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum, hayırlı uğurlu olsun." İfadelerine yer verdi.

Hayırseverlerin katkısıyla çok amaçlı kültür salonu açıldıHayırseverlerin katkısıyla çok amaçlı kültür salonu açıldıHayırseverlerin katkısıyla çok amaçlı kültür salonu açıldıHayırseverlerin katkısıyla çok amaçlı kültür salonu açıldıHayırseverlerin katkısıyla çok amaçlı kültür salonu açıldıHayırseverlerin katkısıyla çok amaçlı kültür salonu açıldıHayırseverlerin katkısıyla çok amaçlı kültür salonu açıldıHayırseverlerin katkısıyla çok amaçlı kültür salonu açıldıHayırseverlerin katkısıyla çok amaçlı kültür salonu açıldıHayırseverlerin katkısıyla çok amaçlı kültür salonu açıldıHayırseverlerin katkısıyla çok amaçlı kültür salonu açıldıHayırseverlerin katkısıyla çok amaçlı kültür salonu açıldıHayırseverlerin katkısıyla çok amaçlı kültür salonu açıldıHayırseverlerin katkısıyla çok amaçlı kültür salonu açıldıHayırseverlerin katkısıyla çok amaçlı kültür salonu açıldıHayırseverlerin katkısıyla çok amaçlı kültür salonu açıldıHayırseverlerin katkısıyla çok amaçlı kültür salonu açıldıHayırseverlerin katkısıyla çok amaçlı kültür salonu açıldı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Elmalı'ya yeni kültür ve düğün salonu geliyor
Yerel Yönetim

Elmalı'ya yeni kültür ve düğün salonu geliyor

Elmalı Belediyesi, Yuva Mahallesi'ne çok amaçlı kültür ve düğün salonu yapıyor. Salonda 500 kişilik oturma kapasitesi, sahne, konferans salonu, düğün salonu, sergi alanı ve kafeterya gibi alanlar bulunacak.

Antalya Esnaflar Ve Dernekler Buluşması
Bölgesel

Antalya Esnaflar Ve Dernekler Buluşması

Antalya Esnaflar Ve Dernekler Buluşması Yeşilçam Medya 07 haber gazetesi ve Uluslar Arası Tüm Engelliler, Yaşlılar, Kimsesizler Federasyonu tarafından düzenlenen Esnaflar Ve Dernekler Buluşması Gecesi Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleştirildi. Geceye ünlü isimlerin yanı sıra siyasetçiler, sanatçılar, …

Esila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmaz
Tanıtım

Esila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmaz

Esila Yatak, 22 yıllık tecrübesiyle Bucak'ta hizmete açıldı. Yatak, baza, başlık, masa-sandalye, sehpa, aksesuar, salıncak, bahçe setleri ve çay setleri gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip Esila Yatak'ta açılışa özel indirimler sizleri bekliyor!

Van'da 8 sınıflı anaokulu açıldı.
Bölgesel

Van'da 8 sınıflı anaokulu açıldı.

Van Valisi Ozan Balcının katılımıyla Organize Sanayi Bölgesi (OSB) içerisinde yapımı tamamlanan 8 sınıflı anaokulunun açılışı yapıldı.

Samsun'da İnşaat ve Yapı Sektörüne Yönelik Fuar Başladı
Bölgesel

Samsun'da İnşaat ve Yapı Sektörüne Yönelik Fuar Başladı

Samsun İnşaat Fuarı düzenlenen törenle açıldı. Törende konuşan Samsun Valisi Orhan Tavlı, "İnşaat ve yapı malzemeleri deyince güvenli ve standardı yüksek yapı malzemelerinin ülkemizde üretilmesi ve dünya çapında marka firmalarının ülkemizde üretim yapması bu sektör açısından son derece anlamlı" dedi.

Burdur Valisi Türker Öksüz Engelsiz İş Atölyesinin Açılışını Yaptı
Bölgesel

Burdur Valisi Türker Öksüz Engelsiz İş Atölyesinin Açılışını Yaptı

Burdur Valisi Türker Öksüz, Valiliğimiz koordinesinde engelli vatandaşlarımızın istihdamına yönelik hayata geçirilen "Engelsiz İş Atölyesi'nin" açılış programına katıldı.