Burdur / Tefenni

HİLAL BARAJ EVLERİNDE SON DURUM

Tefenni Belediyesi bünyesinde kurulan Hilal Yapı Kooperatifi Baraj Evlerinde inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Konutlar tek tek yükselmeye başladı. Bazı konutların yüzde 80'nin bittiği görüldü. Devam eden inşaat hakkında bir açıklama yapan Tefenni Belediye …

HİLAL BARAJ EVLERİNDE SON DURUM

Tefenni Belediyesi bünyesinde kurulan Hilal Yapı Kooperatifi Baraj Evlerinde inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Konutlar tek tek yükselmeye başladı. Bazı konutların yüzde 80’nin bittiği görüldü. Devam eden inşaat hakkında bir açıklama yapan Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz şunları söyledi.

Hilal evlerinde çalışmalar olumsuz hava koşullarına rağmen tüm hızıyla devam etmekte olup önümüzdeki günlerde 3 konutumuz anahtar teslim aşamasına gelecektir. Bunların yanında 10 binamızda çatı sıva çalışmaları Elektrik su ve kalorifer tesisat çalışmaları da devam etmektedir.

Lakin bir takım çevreler tarafından maksatlı olarak çıkartıldığını düşündüğüm bazı konuları da buradan açıklama gereği duyuyorum.

Hepinizin bildiği üzere konutlarımız hilal yapı kooperatifleri adında kurduğumuz ve konut sahiplerinin tamamının üye olduğu bir kooperatif ile devam etmektedir. İnşaatlarımız piyasa fiyatlarındaki fahiş fiyat artışlarından etkilenmesin diye Müteahhit eliyle değil Hilal yapı kooperatifi adına aldığımız Müteahhitlik Belgesi ile Belediyemiz Fen işleri ekiplerimizin kontrol ve takibiyle yapılmaktadır. %25’lere varan Müteahhit kârını üyelerimize ödetmemek ve söz verdiğimiz gibi çok uygun fiyatlara inşaa etmek için gecesini gündüzüne katan Belediye personelime ve şahsıma, bu işlerden anlamadığımızı ima eden alaycı üslupla müteahhitlik yaptığımızı söylemek bizleri derinden üzmüş ve hayal kırıklığına uğratmıştır.

Bu işi dışardan bir müteahhide vermeyi de bilirdik fakat bu işe başlarken hedefimiz vatandaşımızı düşük bütçeyle kaliteli konut sahibi yapmaktı. Bu maliyeti kendi içimizde giderecek imkan ve ehil çalışanlarımız varken dışarıdan müteahhit tutmak takdir edersiniz ki bizleri vebal altına vatandaşlarımızı da maddi anlamda sıkıntıya sokardı.

Her zaman söylediğim gibi Belediyemizin ve kooperatifimizin tüm hesapları halkımıza açık olup, Her vatandaşımız istediği zaman istediği bilgiyi alma hakkına sahiptir. Aynı zamanda tüm kooperatif üyelerimiz inşaatları istediği zaman yerinde inceleme hakları da vardır. Evlerin yapım aşaması anbean Fen İşleri personelimiz tarafından kontrol edilmekte olup, vatandaşlarımızın bu tarz asılsız söylemlere itibar etmemelerini rica eder saygılarımı sunarım dedi.

Tefennihaber.

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.