Hindistan’ın Uttarakhand eyaletinde meydana gelen bir otobüs kazasında, en az 40 kişi hayatını kaybetti. Hindistan’ın kuzeyinde yer alan Uttarakhand eyaletindeki Garhwal bölgesinden Ramnagar’a giden bir otobüs, seyir halindeyken 200 metre derinliğindeki bir vadiye düştü. Kazanın ardından kurtarma ekipleri olay yerine ulaşarak gece boyunca çalışmalarını sürdürdü. Otobüste en az 45 yolcu bulunduğu belirtildi.
Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor
Reuters’ın haberine göre, olayda 40 kişi yaşamını yitirdi ve yaralı yolcular kurtarılmaya çalışılıyor. Yerel polis yetkilisi Devendra Pincha, Reuters’a yaptığı açıklamada, otobüsün vadinin kenarından kayarak düştüğünü ifade etti.
Olay yerinde detaylı inceleme başlatıldı
Hindistan’ın ANI haber ajansı tarafından paylaşılan görüntülerde, otobüsün bir nehrin kenarında, vadi tabanında ağır hasar almış halde olduğu görüldü. Eyalet yetkilileri, kazanın nedenine dair kapsamlı bir inceleme başlatıldığını duyurdu.
ANKARA-BHA
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)