Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kırsal mahallelerde başlattığı çalışmalar kapsamında, merkezden yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki Hisarcık’ta ot biçme, budama ve detaylı temizlik faaliyeti gerçekleştirdi.
Şehrin genel görünümünün iyileştirilmesi için çalışmalarına hız veren Nazilli Belediyesi, yalnızca merkez noktalara değil kırsal mahallere de hizmet götürmeye devam ediyor. Sabah erken saatlerde çalışmalara başlayan Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mahallenin giriş noktasından itibaren yabani otları biçerek çöpleri tek tek topladı.
Belediye ekiplerinin çalışmalarına destek veren Hisarcık Mahalle Muhtarı Ali Başoğlu; "Nazilli’mizin en güzel mahallelerinden Hisarcık’ta dip köşe çalışan tüm belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz. Yaz aylarının çok sıcak geçmesi nedeniyle yollarımızda çok fazla kuru ve yabani ot vardı. Başkanımız sağ olsun ekipleri mahallemize gönderdi. Özverili hizmetlerinden dolayı belediyemize teşekkür ediyorum" dedi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)