Antalya / Korkuteli

HİZMET TARİHLERİ KURA İLE BELİRLENDİ

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek mahalle muhtarları ile hizmet toplantısı gerçekleştirdi. Belediye düğün salonunda muhtarlar ile bir araya gelen Ömer Başkan, seçim çalışmalarında bahsettiği toplu çözüm ekibi ile gerçekleştireceği hizmet projesini muhtarlarla paylaştı.

HİZMET TARİHLERİ KURA İLE BELİRLENDİ

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek mahalle muhtarları ile hizmet toplantısı gerçekleştirdi. Belediye düğün salonunda muhtarlar ile bir araya gelen Ömer Başkan, seçim çalışmalarında bahsettiği toplu çözüm ekibi ile gerçekleştireceği hizmet projesini muhtarlarla paylaştı. Bu proje kapsamında muhtarlara kura çekimi yaptırarak mahalle mahalle hizmet tarihi belirledi.

HİZMET TARİHLERİ KURA İLE BELİRLENDİ

Kış aylarında çalışma şartlarının zor olacağı için yayla mahalleleri için ilk kura çekimi gerçekleşirken, daha sonra diğer mahalleler ve ilçe merkezinde yer alan mahallelerinin kuraları çekildi. Kura çekimlerini muhtarlara yaptıran Ömer başkan, “Oy’a göre değil kuraya göre hizmet çizelgesi belirliyoruz. Tüm ekiplerimiz bir hafta boyunca bir mahallemize gidecek. Her hangi bir sorun yaşanmasın, yanlış anlaşılmaya meydan verilmesin diye hizmet çizelgesini muhtarlarımızın çektiği kuraya göre yapacağız. Hava şartlarını göz önünde bulundurarak ve muhtarlarımızla ortak karar vererek yayla mahallelerimize öncelik tanıdık. Ben muhtarları bir belediye başkanın elleri, parmakları ve sinir uçları olarak görüyorum. 5 yıl boyunca birlikte hizmet edeceğiz. 5 Yıl sonra sizler sandığa giderken mahallenizdeki sorunlar çözülmüş olarak sandığa gideceksiniz” dedi.

DOĞALGAZ İHALESİ YAPILACAK

Önümüzdeki günlerde doğalgaz ihalesinin yapılacağını ve 6 ay sonra doğalgaz için kazma vurulacağını belirten Ömer Başkan, 2 yıl boyunca ilçe merkezinde asfalt yapılmayacağını ifade etti. “Bu süre içerisinde doğalgaz, elektrik, su, telefon, internet hattı gibi çalışmaları yapacak olan kurumlarla görüşüp, ilgili kurumlara gerekli desteği vererek çalışmaların aynı anda yapılmasını sağlayacağız” şeklinde sözlerini sürdüren Ömer başkan, “ Tüm bu çalışmalar tamamlandıktan sonra merkez mahallelerimizde sıcak asfalt yapacağız “ dedi.

31 MART AKŞAMI SİYASETE GÖZLERİMİ KAPADIM

Geçtiğimiz günlerde Karşıyaka mahallesinde 10 dönümlük bir park çalışması başlattıklarını ve önümüzdeki Cuma gününe kadar burayı bitireceklerini ifade eden Ömer başkan, “ Her mahallemizde buraya yaptığımız park gibi parklar yapılacak. Ben 31 Mart akşamı siyasete gözlerimi kapadım. Sizler ve bizler 5 yıl sonra Korkuteli’ni Korkuteli yapan ekip olalım” dedi. (KORKUTELİ BELEDİYE BASIN)

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Meclis onayladı Korkuteli Belediyesinde maaşlar  ödenecek
Bölgesel

Meclis onayladı Korkuteli Belediyesinde maaşlar ödenecek

Korkuteli Belediyesi dün toplanan Olağanüstü Devam Meclis Toplantısında işçi maaşlarının ödenmesi için gerekli olan 20 Milyon TL’lik krediye onay verdi.

Korkuteli Belediye İşçileri İşi Yavaşlatıyor mu
Yerel Yönetim

Korkuteli Belediye İşçileri İşi Yavaşlatıyor mu

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek işçi maaşlarını 11 mart 2024 gelecek olan para ile ödeyeceklerini belirterek işçilerin sakin olmasını istemişti. Ama isçilerin aracların kontaklanı açmadıkları iddia edildi.

Korkuteli  Arasta Projesi Dualarla Açıldı
Bölgesel

Korkuteli Arasta Projesi Dualarla Açıldı

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek 'in yeniden aday olamamasınin nedeni olarak görülen Korkuteli Arasta projesi verilen sürede tamamladı.

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek   : Sakin Olun Ödemeler Yapılacak
Yerel Yönetim

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek : Sakin Olun Ödemeler Yapılacak

Bir süredir maaşlarını eksik aldıklarını bu ayda maaş alamadıkları iddiası ile iş yavaşlatma eylemine başlayan belediye işçileri dün sabah hiç bir aracın kontağını açmadı. Eylemin maaşlar ödenene kadar süreceği iddia edildi. Bu konu üzerine Korkuteli Belediye başkanı Ömer Niyazi İşlek, basın açıklaması yaptı.

Korkuteli Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal tesis dualarla açıldı.
Yerel Yönetim

Korkuteli Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal tesis dualarla açıldı.

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek "Siyasetin başlangıcı olan Arasta. 28 Şubatta 5 yıldır kapalı olan ağzımı orada açacağım ve önemli konuşma yapacağım. Orası benim için en duygusal açılış olacak. Ve helalliğimi orada alacağım. Orası benim için önemli herkesi oraya bekliyorum."

Yeniden Aday Olamayan Korkuteli Belediye Başkan  İşlek  Muhtarlardan helallik istedi.
Bölgesel

Yeniden Aday Olamayan Korkuteli Belediye Başkan İşlek Muhtarlardan helallik istedi.

Korkuteli Mahalle muhtarları hafta sonu aileleri ile birlikte Safran Termalde hafta sonu stres attılar. 3 gün süre etkinliğe Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Belediye başkanı Ömer Niyazi İşlek, Belediye başkan yardımcıları, Belediye meclis üyeleri ve 35 mahalle muhtarı ve aileleri katıldı.