Bucak Belediyesi, Ak Parti üç kademe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kent genelinde gerçekleştirilen yatırımları yerinde inceledi. Belediye Başkanı Emrullah Ünal, "Hizmet siyaseti yapıyoruz. Taş üstüne taş koyanlardanız." dedi.
BAŞKAN ÜNAL’DAN HİZMET YERİNDE GÖRÜLÜR TURU
Bucak Belediyesi tarafından kent genelinde gerçekleştirilen yatırımların vatandaşlara tanıtılması için yapılan “Hizmet yerinde görülür turu”nun bu haftaki misafirleri Ak Parti üç kademe yönetim kurulu üyeleri oldu.
Etkinlikte Başkan Emrullah Ünal, “Hizmet siyaseti yapıyoruz. Taş üstüne taş koyanlardanız. Teşkilatımızla birlikte hizmet yerinde görülür turu yaptık. Projelerimizi ve Bucak’ımıza kazandırdığımız yatırmaların bir kısmını yerinde inceledik. Hizmetletimiz devam edecek. Bucak için hız kesmeden devam inşallah.”
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada “Şehrimiz ve geleceğimiz için var gücümüzle çalışıyoruz. Hizmet yerinde görülür turlarımız kapsamında Ak Belediyecilik olarak hayata geçirdiğimiz ve devam eden projelerimizin bir kısmını İlçe Başkanımız Osman Taşkın, Kadın Kolları Başkanımız Emra Akçay Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanımız Abdurrahman Sefa Demirel, Belediye Meclis Üyelerimiz ve 3 Kademe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte yerinde inceledik. Projelerimizle Bucak'ımızın her köşesine dokunmaya çalıştık ve hep birlikte daha yaşanabilir bir şehir için çaba gösterdik. Sizlerin desteği ve katkılarıyla bu şehrin geleceği için attığımız her adımda yanımızda olduğunuzu hissettik. Sizlerin de katkılarıyla daha nice güzel projeleri hayata geçireceğimize inanıyoruz. Birlikte daha güzel bir Bucak için çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.






















Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)