Denizli’nin Honaz ilçesinde, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde gerçekleşen terör saldırılarında şehit düşen askerler için Honaz Belediyesi tarafından anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Lokma hayrına katılan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, yaşanan şehit haberlerinin yürekleri dağladığını belirterek, "Artık hiçbir vatan evladının canına zarar gelmesini istemiyoruz" dedi.
Honaz Belediyesi, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan askerler için dualar okutup, lokma dağıttı. Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen lokma hayrına çok sayıda vatandaşla birlikte Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Avcı, belediye meclis üyeleri ve personel de katıldı.
“12 kahramanımızı kaybettiğimizi öğrendiğimizde yüreğimize ateş düştü”
Lokma hayrı sırasında yaptığı konuşmada Türk halkının milli yas içerisinde olduğunu belirten ve 12 şehidin acısının yüreklerde hissedildiğini vurgulayan Başkan Yüksel Kepenek, “Geride bıraktığımız hafta sonunda 6 askerimizin acısını yaşarken, gelen 6 şehit haberiyle daha kahrolduk, yıkıldık. Bir vatan evladımızın dahi şehit olmasını kaldıramazken üst üste 12 kahramanımızı kaybettiğimizi öğrendiğimizde yüreğimize ateş düştü. PKK’yı ve tüm terör örgütlerini ve hain saldırılarını şiddetle lanetliyorum. Şehit haberleri yüreğimizi dağladı. Bugün şehitlerimizin ruhları için dua okutup lokma dağıttık. Ruhları şad olsun. Artık hiçbir eve şehit ateşinin düşmesini istemiyoruz” diye konuştu.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)