İçinde telefon ve para olan çantasını yanlışlıkla çöpe attı

Bağcılar’da yaşayan Özgül Kaya, içerisinde cep telefonu ve 5 bin TL’sinin bulunduğu çantayı yanlışlıkla çöpe attı.

İçinde telefon ve para olan çantasını yanlışlıkla çöpe attı

Bağcılar’da yaşayan Özgül Kaya, içerisinde cep telefonu ve 5 bin TL’sinin bulunduğu çantayı yanlışlıkla çöpe attı. Kadının çantası Bağcılar Belediyesi temizlik ekipleri tarafından tonlarca çöp içinde yapılan aramalar neticesinde bulundu.

Bağcılar’da ikamet eden Özgül Kaya, çöpleri atmak için evinden dışarı çıktı. Yolun karşısındaki çöp konteynerinin yanına giden Kaya, çöpleri atıp yoluna devam etti. Bir süre sonra çantasının olmadığını fark eden Kaya, çöplerle birlikte çantasını da yanlışlıkla konteynere atmış olabileceğini düşündü. Geri dönüp baktığında belediyenin çöpleri götürdüğünü gördü.

Tonlarca çöp içinde aradılar

Bunun üzerine paniğe kapılan dalgın kadın, komşularından yardım istedi. Bağcılar Belediyesi’ni arayan Kaya ile komşusu, durumu anlatıp yetkililerden yardım istedi. Seferber olan Bağcılar Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, çöp kamyonunu İSTOÇ’un arkasındaki belediyeye ait döküm sahasına yönlendirdi. Daha sonra ise belediye personeli alana boşaltılan tonlarca çöp içinde çantayı aradı. Kısa süren aramanın sonucunda içinde cep telefonu, 5 bin TL, kimlik ve kredi kartlarının olduğu çanta bulunarak sahibine teslim edildi.

Eksiğim yok, telefonum da çalışıyor

Büyük bir mutluluk yaşayan Kaya, "Telaşla çöpü atarken elimdeki çantayı da attım. Komşum belediyeyi aradı. Onun sayesinde bulduk. Eksiğim yok. Telefonum da çalışıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

 

İçinde telefon ve para olan çantasını yanlışlıkla çöpe attıİçinde telefon ve para olan çantasını yanlışlıkla çöpe attı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 İlk eşinin kendini astığını iddia etmişti, ikinci eşi de aynı şekilde ölü bulunan sanık hakkında mütalaa açıklandı
3. Sayfa

İlk eşinin kendini astığını iddia etmişti, ikinci eşi de aynı şekilde ölü bulunan sanık hakkında mütalaa açıklandı

Bakırköy’de 2023 yılında bir ipe asılı şekilde bulunan Vesile Bingöl’ün ölümüne ilişkin eşi İsmet Bingöl’ün yargılanmasına devam edildi.

 AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan kadın çalışanlarla bir araya geldi
Yerel Yönetim

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan kadın çalışanlarla bir araya geldi

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan, Arnavutköy’de bir tekstil fabrikasını ziyaret ederek kadın çalışanlarla bir araya geldi.

İngiliz boksörün, taksi şoförünü darp ettiği anlar ortaya çıktı
Bölgesel

İngiliz boksörün, taksi şoförünü darp ettiği anlar ortaya çıktı

İstanbul Eyüpsultan'da İngiliz boksörün ücret konusunda anlaşamadığı ticari taksi sürücüsünü darp ettiği anların görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul Valiliği: "Eğitime 2 gün ara verildi"
Bölgesel

İstanbul Valiliği: "Eğitime 2 gün ara verildi"

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada deprem nedeniyle İstanbul'da ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün ara verildiği belirtildi.

Deprem uzmanı Dr. Süleyman Basa’dan İstanbul depremi uyarısı
Bölgesel

Deprem uzmanı Dr. Süleyman Basa’dan İstanbul depremi uyarısı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) geçtiği bilgiye göre İstanbul'un Silivri ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

İstanbul'da 6.2 büyüklüğünde deprem
3. Sayfa

İstanbul'da 6.2 büyüklüğünde deprem

"İstanbul'un Silivri açıklarında saat 12.49’da 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi."