Iğdır / Karakoyunlu

Iğdır Karakoyunlu kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Nurettin Yavuz kimdir?

Karakoyunlu ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Kırşehir Boztepe Kaymakamı Nurettin Yavuz , Iğdır Karakoyunlu Kaymakamı olarak atandı.

Iğdır Karakoyunlu  kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Nurettin Yavuz kimdir?

Karakoyunlu ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti.  Kırşehir Boztepe Kaymakamı Nurettin Yavuz , Iğdır Karakoyunlu Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

 

Kırşehir Kaymakamı Nurettin Yavuz Kimdir?

 26.10.1985 tarihinde Eskişehir ilinin Sivrihisar ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Eskişehir’de, Ortaokulu Ankara’da, Lise öğrenimini ise Eskişehir’de tamamladı. 2008 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Sayın Kaymakamımız 2018 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı. 2010-2013 yılları arasında Maliye Bakanlığı İstanbul Defterdarlığında Milli Emlak Denetmen Yardımcısı, 2013-2018 yılları arasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetim Hizmetleri Başkanlığında Denetçi olarak görev yaptı. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında Denetçi olarak görev yapmakta iken 02 Eylül 2018 tarihinde yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Kütahya Valiliği Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisap etti. Mesleki Kariyeri; İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 30.05.2019 tarih ve 2019/8514 sayılı Bakanlık Makamı oluru ile Devrek Kaymakam Vekilliğine, yine İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 19.08.2019 tarihli Bakanlık Makamı Oluru ile Devrek Kaymakam vekilliği görevinden, İyidere İlçe Kaymakam vekilliğine atanmıştır.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur ve ilçelerine doktor atamaları! Vekil Oğuz branşlarıyla duyurdu
Bölgesel

Burdur ve ilçelerine doktor atamaları! Vekil Oğuz branşlarıyla duyurdu

Burdur genelinde 9 yeni uzman doktor görevlendirildi. İlçelere gelen doktorların branşları ve hastanelere dağılımı haberimizde.

Kahraman komutan Bucak’tan Tunceli’ye atandı
Bölgesel

Kahraman komutan Bucak’tan Tunceli’ye atandı

Bucak Kızılkaya'da yıllarca görev yapan J. Asb. Kd. Üçvş. Arif Binici, Tunceli Çemişgezek Gedikler Karakol Komutanlığı’na atandı.

Burdur Devlet Hastanesi'ne atama Yeni Müdür göreve başladı
Bölgesel

Burdur Devlet Hastanesi'ne atama Yeni Müdür göreve başladı

Burdur'da hizmet veren Burdur Devlet Hastanesi, idari kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Isparta ve İlçe adliyelerinde 2025 yaz atamalarında gelen giden Hakim savcılar
Yaşam

Isparta ve İlçe adliyelerinde 2025 yaz atamalarında gelen giden Hakim savcılar

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi’nin 20 Haziran 2025 tarihli ve 963 sayılı Adli Yargı Kararnamesi ile Isparta merkez Eğirdir, Yalvaç , Senirkent, Sütçüler ve Şarkikaraağaç adliyelerinde görev yapan birçok hakim ve savcının görev yeri değişti.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan Bakanlıklarda, Adli Tıp Kurumu'nda ve Yönetim Kurulu Üyeliklerine atamalar Resmi Gazete’de
Yaşam

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan Bakanlıklarda, Adli Tıp Kurumu'nda ve Yönetim Kurulu Üyeliklerine atamalar Resmi Gazete’de

Cumhurbaşkanlığı tarafından 20 Haziran 2025 cuma yapılan atamalar hakkında karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Resmi Gazete'de yayımlandı  çok sayıda vali yardımcısı ve kaymakamın görev yeri değişti.
Yaşam

Resmi Gazete'de yayımlandı çok sayıda vali yardımcısı ve kaymakamın görev yeri değişti.

Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı kararname ile çok sayıda vali yardımcısı ve kaymakamın görev yeri değişti. Burdur ,Antalya , Isparta ve Afyonkarahisar Vali Yardımcılarında ve ilçe kaymakamlıklarında değişiklik var