Hakkari’deki Cennet ve Cehennem Vadisi’nde piknik yapan vatandaşlar tarafından doğada bırakılan çöpler, il özel idaresi ekipleri tarafından toplandı.
Türkiye’nin en yüksek ikinci zirvesi olan Uludurok’un yer aldığı Cilo-Sat Dağları eteklerinde bulunan Cennet ve Cehennem Vadisi’nde piknik yapan vatandaşlar tarafından çevreye atılan çöpler, il özel idaresi ekipleri tarafından bölgeden alındı. Kırıkdağ köyü sakinlerinden Abdullah Adıyaman, "Gerek Hakkari gerekse de il dışından gelerek Cennet ve Cehennem Vadisi bölgesini ziyaret edenlerden ricamız çöplerini çevreye atmamaları ve doğayı kirletmemeleridir. Doğayı korumak hepimizin görevidir. Türkiye'nin birçok yerinden buraya insanlar geliyor. Bu güzel doğaya sahip çıkmamız lazım. Vatandaşlarımızdan ricamız çöplerini il özel idaresi tarafından bölgeye konulan çöp konteynerlerine bırakmalarıdır. Herkesi duyarlı olmaya davet ediyoruz. İl özel idaresi ekipleri, Cennet ve Cehennem Vadisi’ne gelerek buradaki çöpleri toplayarak götürdüler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli ve bu muhteşem doğaya sahip çıkmalıdır" dedi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)