Aydın / Karacasu

İlginç Olay Türkiye’de Yaşandı.Düğün sonu gelin Erkek Çıktı

Aydın Karacasu ilçesinde düğünde gelinlik giyen ve evlenen kişinin kadın kılığına girmiş erkek olduğu iddia edildi.

İlginç Olay Türkiye’de Yaşandı.Düğün sonu  gelin Erkek  Çıktı

Aydın’ın Karacasu ilesinde yapılan bir düğünde gelinlik giyip ilçeye bağlı bir köyde yaşayan biriyle evlenen şahsın, kadın değil erkek olduğu iddia edildi. Yerel gazetede haber olan ilginç olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.


İlginç olay, Aydın Karacasu'da yaşandı. Edinilen bilgiye göre, eşi ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle bir süredir ayrı yaşayan C.B. isimli adam, salon tutarak yeni eşi olacak kişi ile düğün yaptı.


NİKAH YAPILMADI

Damadın yakınlarının katıldığı düğünde iddiaya göre damat eski eşinden resmen boşanmadığı için nikah merasimi yapılmadı.


KARAKOLDA GELİNİN İSMİ MUZAFFER ÇIKTI

İddiaya göre, düğün sonrası bir meseleden dolayı tartışıp birbirinden şikayetçi olan aile, karakolda kadın ismi ile tanıdıkları gelinin resmiyetteki ismi erkek çıkınca şaşkına döndü. Gelinlik giyip Karacasulu adamla evlenen şahsın kadın değil erkek olduğu iddiası ortalığı karıştırdı.

İddialar üzerine düğün yapan damat C.B. ile erkek olduğu halde gelinlik giyip C.B. ile evlendiği ileri sürülen İ. takma adlı Muzaffer K.’nin ilçeden ayrılıp izlerini kaybettirdiği öğrenildi.


“SEVİYORUM KİME NE” ŞARKISI İLE OYNADILAR

İkilinin paylaşımında, Karacasu Belediyesi Düğün Salonu’nda yaptıkları düğünde, İzmirli olarak tanınan ve gelinlik giyen İ. takma adlı M.K. ile damat C.B.’nin yaptıkları düğünde İbrahim Tatlıses’in ‘Seviyorum kime ne. O yar benim kime ne’ türküsü ile davetlilerin önünde oynadıkları görüldü. İkilinin düğünden sonra ortak kullandıkları sosyal medya hesaplarından düğün fotoğrafları ile videoları paylaştıkları görüldü.

Bir süre önce evli olduğu kadın tarafından terk edildiği öğrenilen C.B.’nin ilginç düğünü Karacasu ve Aydın’da günün konusu haline gelirken, C.B. ile resmi nikahlı karısının birbirlerine karşılıklı olarak boşanma davası açtığı öğrenildi.

 

ERKEKLERE DÜŞKÜNLÜĞÜ YÜZÜNDEN EŞİ EVDEN KAÇTI

Aydın'ı karıştıran olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Gazete Aydın'ın haberine göre, yaklaşık 3-4 ay önce evli olduğu kadın tarafından terk edilen C. B., yaklaşık 6 aydır birlikte yaşadığı Muzaffer K, ile evlenmesi ilçede gündem oldu. C.B’nin erkeklere olan düşkünlüğü yüzünden karısının terk ettiği öğrenildi. C.B, karısına boşanma davası açarken, karısının da erkeklerle ilişkisi olduğu iddiasıyla kocasına karşı bir dava açtığı ve tarafların boşanma davasının sürdüğü gelen bilgiler arasında yer aldı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bağ evinde genç adam ölü bulundu
3. Sayfa

Bağ evinde genç adam ölü bulundu

Aydın’ın Germencik ilçesinde bir vatandaş bağ evinde ölü halde bulundu.

Menderes'te yaz gelmeden suyun azalması endişelendiriyor
Bölgesel

Menderes'te yaz gelmeden suyun azalması endişelendiriyor

Aydın tarımının can damarı olan Büyük Menderes Nehri, Nisan ayındaki su miktarı ile sinyal vermeye başladı.

Başkan Yetişkin'den 23 Nisan mesajı
Bölgesel

Başkan Yetişkin'den 23 Nisan mesajı

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Nazilli Belediyesi yağışlar nedeniyle teyakkuza geçti
Yaşam

Nazilli Belediyesi yağışlar nedeniyle teyakkuza geçti

Nazilli Belediyesi ekipleri sağanak ve fırtınanın etkili olduğu bölgelerde eş zamanlı müdahale gerçekleştirdi.

4 ay 2 bin kilometre yol kat etti, son durağı Mısır oldu
Yaşam

4 ay 2 bin kilometre yol kat etti, son durağı Mısır oldu

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, tedavilerinin tamamlanmasının ardından denizle buluşturulan 3 deniz kaplumbağasından biri olan ve uydu takip cihazı takılan "Güzel İzmir" isimli caretta carettanın şimdiki durağı Mısır kıyıları oldu.

Aydın'da Kuvvetli Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi
Bölgesel

Aydın'da Kuvvetli Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi

Nazilli’de sabahın erken saatlerinde etkili olan kuvvetli sağanak yağış ve fırtına sebebiyle devrilen ve gövdesi kırılan ağaçlar Aydın Büyükşehir ekipleri tarafından kaldırıldı.