Burdur / Bucak

İLK YERLEŞİM YERİNE ENTEGRE PARK PROJESİ!

BUCAK BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL “ALAATTİN MAHALLESİ GÜNDOĞDU CADDESİNDE YENİ PARK İNŞASINA BAŞLADIK” Bucak Belediyesi Alaattin Mahallesi Gündoğdu Caddesi üzerine karşılıklı iki park yapımına başladı. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal park yapım çalışmalarını inceledi. Bucak Belediye Başkanı …

İLK YERLEŞİM YERİNE ENTEGRE PARK PROJESİ!

BUCAK BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL “ALAATTİN MAHALLESİ GÜNDOĞDU CADDESİNDE YENİ PARK İNŞASINA BAŞLADIK”

Bucak Belediyesi Alaattin Mahallesi Gündoğdu Caddesi üzerine karşılıklı iki park yapımına başladı. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal park yapım çalışmalarını inceledi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Alaattin Mahallesinde park inşaa sahasında park yapım çalışmaları hakkında açıklama yaptı. Başkan Ünal “İlçemizin kuruluşunda ilk yerleşim yerlerinden birisi olan Alaattin Mahallesinde yeni bir park yapımına başladık. Alaattin Mahallesi tarihi geçmişinin yanı sıra nüfus yoğunluğu da yüksek olan bir mahallemiz. Mahallemizin Gündoğdu Caddesi üzerinde ve civarında çocuk parkı eksiğimiz vardı. Belediye Meclis Üyelerimizle ve teknik personellerimizle yaptığımız değerlendirmede Gündoğdu caddesi üzerinde bulunan park yeri ayrılmış karşılıklı iki alana birbiriyle entegre park yapımına karar verdik. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz proje hazırlık çalışmalarına başladı, Entegre Park projesi hazırladık. Projemize göre üst kısımda bulunan 493 m2’lik alanda çocuk oyun grubu, spor ve fitness aletleri, 3 adet kamelya, bank ve kısa mesafe yürüyüş alanları olacak. Bu bölümü genel olarak küçük çocuklarımızın oyun alanı, vatandaşlarımızın dinlenme alanı olarak projelendirdik. Entegre park projemizin alt kısımda bulunan 546 m2’lik alanda ise 10*20 m ebatlarında etrafı telle çevrilmiş mini kum futbol sahası ve etrafında oturma yerleri ile 3 adet kamelya bulunacak. Bu bölümde gençlerimize spor yapma olanağı sağlamış olacağız. Burada gençlerimiz eski zamanlarımızın tabiri ile sokak futbolunun, mahalle maçının tadına varacaklar. Entegre Park Projemizin bu bölgede oturan vatandaşlarımızın çocuğu ile, genci ile, yaşlısı ile hoşca vakit geçireceği, spor yapabileceği, mahalle sakinlerimizi memnun edecek bir tesis olacağı kanısındayım. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz park yapım çalışmalarının yanı sıra ilçemizin her mahallesinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Geçtiğimiz günlerde Sanayi Mahallesi Gündoğdu Caddesinin üst kısmında bulunan çocuk parkımıza tek kuleli oyun grubu montajını tamamladılar. Bu bölgedeki çocuklarımızın hizmetine sunduk. Ekiplerimiz bahar ayının yaklaşması ile birlikte caddelerimizde bulunan top akasya ağaçlarının mevsimsel budamalarını, Süleyman Demirel Bulvarında bulunan çınar ağaçlarının budamasını gerçekleştiriyorlar. Tüm mahallelerimizde bulunan parklarımızda periyodik aralıklarla temizlik ve genel bitki ve park alanı bakımını yapıyorlar. Parklarımızda zaman zaman istemediğimiz durumlarla da karşılaşabiliyoruz. Bazı parklarımızda oyun gurubu, spor aletleri ve oturma alanlarında bulunan malzemelere zarar verilmiş oluyor. Tüm vatandaşlarımızdan ricamız parklarımızı temiz tutalım ve koruyalım.” dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur Ağlasun Belediyesi'nden birlik ve beraberlik iftarı
Bölgesel

Burdur Ağlasun Belediyesi'nden birlik ve beraberlik iftarı

Ağlasun Belediye'since düzenlenen iftar programı Ramazan Ayının maneviyatında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Bucak Belediyesinde devir teslim töreni yapıldı! Rozeti Emrullah Ünal taktı
Bölgesel

Bucak Belediyesinde devir teslim töreni yapıldı! Rozeti Emrullah Ünal taktı

Burdur'un Bucak ilçesinde belediye başkanı seçilen Hülya Gümüş, bugün düzenlenen devir teslim töreniyle görevi teslim aldı.

Emrullah Ünal'dan veda mesajı!
Bölgesel

Emrullah Ünal'dan veda mesajı!

Sosyal medya hesabından veda mesajı paylaşan Bucak Belediyesi eski Başkanı Emrullah Ünal, “Seçimi kazanan kardeşimizi ve ekibini tebrik ediyorum." dedi.

Başkan Ünal'dan Ata Sporuna Destek!
Bölgesel

Başkan Ünal'dan Ata Sporuna Destek!

Burdur Bucak Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Emrullah Ünal ata sporumuz olan yağlı güreşe desteklerini sürdürüyor.

Bucak'ta Muhteşem Miting! Emrullah Ünal'a Coşkulu Destek!
Bölgesel

Bucak'ta Muhteşem Miting! Emrullah Ünal'a Coşkulu Destek!

AK Parti Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal miting yaptığı sırada oluşan kalabalık ile gururlandı, Bucak halkına teşekkür etti.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'dan Teşekkür!
Bölgesel

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'dan Teşekkür!

Başkan Ünal Ramazan Ayı için Bucak Belediyesine destek olup merhum Abdullah Öner için iftar veren Öner ailesine teşekkür etti.