Ankara’da inşaat çalışması sırasında iş makinesi su borusunu patlattı. Patlayan borudan akan sular bir apartmanın istinat duvarının yıkılmasına neden oldu.
Olay, Mamak ilçesi Türközü Mahallesi 342. Cadde’de yer alan inşaat sahasında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, iş makinesinin patlattığı borudan şiddetli şekilde akmaya başlayan sular, yan taraftaki apartmanın istinat duvarını yıktı. Olayın ardından ekipler biriken sular tahliye ederken, yıkılan duvarın onarımı için çalışma başlatıldı.
"Suyun şiddetiyle binamızın istinat duvarı yıkıldı"
Olayla ilgili konuşan Sultan Gökmen, "Yan taraftaki kepçe su borusunu patlatmış. Suyun şiddetiyle binamızın istinat duvarı yıkıldı. Müteahhit, inşaat alanında boruların olduğundan habersiz olduğunu söyledi. Kayıtlarda ve projede bu alanda borular olduğu belirtilmemiş. Bilmeden bu hatayı yapmışlar. 2 sene önce Büyükşehir Belediyesi burada altyapı çalışması yaptı. O günden beri binamızın altı sularla doluyor. İlgili yerleri arıyorum, başvurularda bulunuyorum ama dönüş alamıyorum. Çok şükür can kaybı ve yaralanma yok. Yetkililerden ricam bizlerin sesini duyması. Biriken yağmur suları bizim binamızda toplanıyor. Dilekçelerim mevcut. Ne gelen var ne giden var. Bu sorunu çözmelerini istiyoruz" dedi.




Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)