Burdur / Yeşilova

‘’İŞKUR’dan İl Merkezine 89, Yeşilova’ya 15 Altı aylık geçici işçi’’

‘’İŞKUR’dan İl Merkezine 89, Yeşilova’ya 15 Altı aylık geçici işçi’’ Geçtiğimiz Pazartesi günü İŞKUR tarafından yayınlanan toplum yararına programlar bütün ilimizi kapsayacak şekilde il merkezi dahil ilçelerimize ihtiyaç olan kurumlarımıza İŞKUR tarafından dağıtımı planlanarak yapılmıştır.

‘’İŞKUR’dan İl Merkezine 89, Yeşilova’ya 15 Altı aylık geçici işçi’’

‘’İŞKUR’dan İl Merkezine 89, Yeşilova’ya 15 Altı aylık geçici işçi’’

Geçtiğimiz Pazartesi günü İŞKUR tarafından yayınlanan toplum yararına programlar bütün ilimizi kapsayacak şekilde il merkezi dahil ilçelerimize ihtiyaç olan kurumlarımıza İŞKUR tarafından dağıtımı planlanarak yapılmıştır.

İl merkezimizde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, MAKÜ, Müftülük ve İl Özel İdaresi olmak üzere kurumlarımıza altı aylık toplam 89 geçici işçi alımı olacaktır. Diğer ilçelerimiz ve Beldelerimize kurum ve belediyelerde çalışan işçi sayıları göz önüne alınarak ihtiyaç doğrultusunda planlama yapılmıştır. Bu veriler tablomuzda ilçe ilçe gösterilmiştir.

İLÇELER İŞÇİ SAYISI

İl Merkezi 89 Geçici işçi alımı

Ağlasun İlçe 15 Geçici işçi alımı

Altınyayla İlçe 15 Geçici işçi alımı

Bucak İlçe 35 Geçici işçi alımı

Çavdır İlçe 10 Geçici işçi alımı

Çelikçi İlçe 5 Geçici işçi alımı

Gölhisar İlçe 30 Geçici işçi alımı

Karamanlı İlçe 15 Geçici işçi alımı

Kemer İlçe 15 Geçici işçi alımı

Tefenni İlçe 10 Geçici işçi alımı

Yeşilova İlçe 15 Geçici işçi alımı

Kızılkaya Beldesi 5 Geçici işçi alımı

Kocaeliler Beldesi 5 Geçici işçi alımı

Söğüt Beldesi 5 Geçici işçi alımı

Yusufça Beldesi 5 Geçici işçi alımı

Fakat CHP il Başkanı kamuoyuna il merkezi ve Yeşilova’ya hiç verilmemiş gibi bir algı yapmış hatta bu iki yer cezalandırılmış gibi bir suçlamayla hükümetimizi ve bizleri töhmet altında bırakmıştır. Tablodan anlaşılacağı üzere merkez, ilçeler ve beldeler dâhil olmak üzere dağıtımı yapıldığı görülmektedir ve hiç bir bölge özellikle Yeşilova ve il merkezi TYP’den mahkum bırakılmamış cezalandırma gibi bir durum asla olmamıştır olamazda.

‘’700 iŞÇİ İLE BURDUR BELEDİYESİ HİZMET VEREMİYOR MU?’’

CHP il Başkanı Burdur Belediyesinde ve şirketlerinde 650’e yakın şirket işçisi ve 50’e yakında kadrolu işçi ile hizmet verdiğini ya bilmiyor ya da Burdur Kamuoyunu yanıltmaya çalışıyor. İl Başkanı Burdur Belediyesinin 700 işçisi ile hizmet yapamadığını mı anlatmaya çalışıyor. Tabi seçim döneminde AK Parti Adayımızın Belediye işçilerimizle kahvaltıda sadece 125 işçiyle buluşmasına izin veren diğer işçileri getirtmeyen ve seçim boyunca AK Parti Belediye Başkanı Başkanlığa seçilirse sizleri işten çıkaracaklar diye sürekli onlara algı yapıp baskı kuran ve aba altından sopa gösteren bir belediye yönetimini de asla unutmayacağız.

Kısacası merkezimizde 89 işçi ve Yeşilova’da 15 işçi İŞKUR tarafından acil ihtiyaç olan kurumlarımıza 6 aylık geçici işçi tahsis edilmiştir.

Burdurumuz ve ilçelerimizin en iyi hizmet alması İçin Cumhurbaşkanımız, AK Parti Hükümetimiz, Milletvekillerimiz ve teşkilatımızla bütün gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz ve 2023 hedeflerimizi için çok çalışacağız. Her şey Burdur için.

Volkan MENGİ

AK Parti Burdur İl Başkanı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Gençlere İstihdam İmkanlı Kurslar Başladı
Yaşam

Gençlere İstihdam İmkanlı Kurslar Başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, gençlerin iş gücüne katılımlarını artırarak ekonomik bağımsızlıklarını sağlamak ve yenilenebilir enerji sektöründe istihdam imkanı sunmak için Güneş Enerjisi Okulu Projesi’ni gençlerle tanıştırdı.

GİBTÜ’de "İş Kulübü Eğitimi”
Bölgesel

GİBTÜ’de "İş Kulübü Eğitimi”

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde “İş Kulübü Eğitimi” düzenlendi. İlk eğitim Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencilerine verildi

Hastanelere temizlik görevlisi alımı başladı! İŞKUR'dan yeni umut ışığı
Eleman İlanı

Hastanelere temizlik görevlisi alımı başladı! İŞKUR'dan yeni umut ışığı

İŞKUR, hastanelerde temizlik görevlisi pozisyonları için personel alımı yapıyor. Başvurular online olarak yapılıyor. İlan detayları ve başvuru şartları haberimizde.

Burdur İŞKUR öğrencilere yol gösteriyor!
Bölgesel

Burdur İŞKUR öğrencilere yol gösteriyor!

Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş Kulübü, Cumhuriyet Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine iş gücü piyasasına giriş, iş arama, özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri ve staj imkanları gibi konularda eğitim verdi.

Muğla İŞKUR’ İnsan Kaynakları platformu toplantısı gerçekleştirdi
Bölgesel

Muğla İŞKUR’ İnsan Kaynakları platformu toplantısı gerçekleştirdi

Muğla Çalışma ve İş Kurumu öncülüğünde oluşturulan Muğla İnsan Kaynakları (İK) Platformu çalışma hayatındaki tüm tarafları buluşturmaya devam ediyor.

İŞKUR Burdur'dan Gurur Verici Başarı Yine Yeni Yeniden Türkiye Birincisi!
Bölgesel

İŞKUR Burdur'dan Gurur Verici Başarı Yine Yeni Yeniden Türkiye Birincisi!

Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, 2023 yılında 16 hedefin 13'ünü Türkiye ortalamasının üzerinde gerçekleştirerek büyük bir başarıya imza attı ve Türkiye Birincisi oldu!