Isparta’da otomobilin direksiyon hakimiyetinin kaybederek refüje çıkması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde Isparta’nın merkeze bağlı Çünür Mahallesi İstanbul Caddesi üzeri yeni otogar kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.A.K (21) hakimiyetindeki 32 K 4304 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıktı. İhbarla birlikte bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Meydana gelen kazada sürücü ve araç içerisinde yolcu olarak bulunan Y.G. (23) yaralandı, Ali Oğuz (23) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Isparta Şehir hastanesi ve Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp fakültesi hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Öte yandan ekipler tarafından kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)