ISPARTA'DA TEHLİKELİ GERGİNLİK
Isparta'da il merkezinde bulunan General İhsan Alper Kışlası'nda eğitim gören Somalili askerler arasında kavga çıktı. Olayda 24 Somali Uyruklu asker yaralandı.
Isparta Valiliği ise açıklama yayınladı; "İlimiz merkezinde bulunan General İhsah Alper Kışlası'nda eğitim gören Somalili askerler arasında futbol maçı sonrasında çıkan kavga sonucunda ilk belirlemelere göre 24 Somali Uyruklu asker yaralanmıştır. Yaralılar ilimizdeki hastanelerde tedavi altına alınmış olup, biri dışında sağlık durumları iyidir.
Kışlada şu an itibariyla herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. İdari ve adli tahkikat ilgili kurumlar tarafından yürütülmektedir" denildi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)