Isparta’nın Sanayi Mahallesi’nde sabah saatlerinde bir hırdavatçı dükkanına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Olayda yaralanan olmazken, iş yerinin camlarında zarar oluştu.
Olay, sabah saatlerinde Sanayi Mahallesi’nde bulunan Gülpeter Sanayi Sitesi içerisindeki bir hırdavatçı dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sabah iş yerine gelen işletme sahibi Ender K., dükkanın ön camının kurşunlandığını fark etti. Durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildiren Ender K.'nın ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Bölgede güvenlik önlemi alan ekipler, iş yerinde incelemelerde bulundu. Yapılan ilk tespitlerde dükkanın ön camına 3 el ateş edildiği belirlendi. Olay yerinde boş kovanlar bulundu ve kriminal inceleme başlatıldı. Saldırının kim ya da kimler tarafından gerçekleştirildiğinin tespiti için çevredeki güvenlik kamerası görüntüleri polis ekipleri tarafından mercek altına alındı. Şikayetçi olan Ender K.'nın ifadesine başvurulurken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)