Isparta’nın Eğirdir ilçesinde ekipler tarafından gerçekleştirilen su ürünleri denetiminde kaçak avcılıkta kullanılan 170 adet kerevit pinteri ele geçirildi.
Isparta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol Ekipleri kaçak avcılıkla mücadele çerçevesinde, Eğirdir Gölü’nde ortak denetim gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen denetim sonucunda kaçak avcılıkta kullanılan kerevit 170 adet sepetleri tespit edildi. 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu çerçevesinde 170 adet kerevit sepetine el konularak, canlı olan kerevitler ekipler tarafından göle iade edildi.
İHA
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)