Isparta'da Gençlik ve Spor Merkezi'nin bahçe kısmında kanalizasyon hattında çalışma yapan işçi, meydana gelen toprak kayması sonucu göçük altında kalarak yaralandı.
Olay, sabah saat 09.20 sıralarında Kepeci Mahallesi 116. Caddesi'ndeki Gençlik ve Spor Merkezi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sıhhi tesisatçı olarak görev yapan Recep G. (30) bahçedeki kanalizasyon hattında çalışma yaptığı sırada toprak kayması meydana geldi. Göçük altında kalan işçi için bölgeye AFAD, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. AFAD ekiplerinin müdahalesi sonucu bulunduğu yerden çıkarılan işçi, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından sağlık ekiplerine teslim edildi. Bilincinin açık olduğu ve konuşabildiği öğrenilen yaralı işçi, ambulansla Isparta Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.



Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)