Isparta / Eğirdir (Eğridir)

Isparta Eğirdir’de gerçekleşen kurumlar arası voleybol turnuvası çekişmeli mücadeleler ile sona erdi.

Eğirdir’den 12 kurum takımımızın katıldığı ve 8 gün süren mücadeleler sonunda kupa töreni gerçekleşti. Kupa törenine Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Ahmet Aşık, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve çok sayıda spor sever katıldı.

 Isparta Eğirdir’de gerçekleşen kurumlar arası voleybol turnuvası çekişmeli mücadeleler ile sona erdi.

EĞİRDİR KAYMAKAMLIĞI KURUMLAR ARASI
29 EKİM CUMHURİYET KUPASI
VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ.
Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebeti ile Isparta Eğirdir’de gerçekleşen kurumlar arası voleybol turnuvası çekişmeli mücadeleler ile sona erdi. Eğirdir’den 12 kurum takımımızın katıldığı ve 8 gün süren mücadeleler sonunda kupa töreni gerçekleşti.
Kupa törenine Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Ahmet Aşık, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve çok sayıda spor sever katıldı.
Eğirdir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu yaptığı açıklamada; ‘12 kurum takımının katılım sağladı ve 8 gün süren müsabakalar bizlere heyecan dolu anlar yaşattı. Halkımızın da büyük ilgi gösterdiği Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla anlam kazanan turnuvamızda, kazanma hırsını, sevinci, üzüntüyü doyasıya şahit olduk. Bunun yanında kazananı alkışlama, kaybedeni teselli etme duygularının da yaşandığı turnuvada kurumların birlik ve beraberliğini dostluğunu da gördük. “EĞİRDİR KAYMAKAMLIĞI KURUMLAR ARASI 29 EKİM CUMHURİYET KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI’na” ev sahipliği yapmanın gururunu ve onurunu taşımaktayız’ ifadelerini kullandı.
Ödül töreni öncesi Turnuvanın yönetiminde gönüllülük esası ile hakemlik yapan ve yıllarca Eğirdir Voleyboluna hizmet veren Ahmet ÖZKOÇ’u ve emekli Astsubay ve şu an ilçemiz tanınmış esnaflarından eski Voleybol Hakemi Kemal UYSAL’a katkılarından dolayı teşekkür plaketleri takdim edildi.
Kıyasıya mücadele içinde geçen turnuvanın Şampiyonu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olurken, turnuvanın ikincisi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve üçüncülüğü de İlçe Jandarma Komutanlığımız kazandı. Turnuvaya renk katan “en çok mücadeleci takım” ünvanı ile Eğirdir Belediyesi takımımız da büyük alkış alarak kupasını aldı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Eğirdir’den Depremzede Çocuklara Çanakkale Turu
Yaşam

Eğirdir’den Depremzede Çocuklara Çanakkale Turu

Depremzede Çocuklara Çanakkale Turu Isparta ili Eğirdir İlçesine gelen depremzede çocuklarda travma oluşmasının önüne geçmek, onları sosyal yaşama adapte etmek ve felaketin izlerini bir nebze de olsa silmek amacıyla sosyal etkinliklere devam ediliyor.

Okul öncesi şenliğine yoğun ilgi
Etkinlik

Okul öncesi şenliğine yoğun ilgi

Isparta'nın Eğirdir ilçesi Eğirdir Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Eğirdir Merkez ve köy okullarında eğitim verilen anaokullarının katılımıyla “Okul Öncesi Şenlik” programı düzenlendi.

Ankara'da Cumhuriyetin 100’üncü yılı nedeniyle fidanlar toprakla buluştu
Etkinlik

Ankara'da Cumhuriyetin 100’üncü yılı nedeniyle fidanlar toprakla buluştu

Ankara’nın Evren ilçesinde, Cumhuriyetin 100’üncü yılı nedeniyle dikilen fidanlar toprakla buluşturuldu.

Kastamonu'da  “Cumhuriyete nefes” sloganıyla fidanlar dikildi
Etkinlik

Kastamonu'da “Cumhuriyete nefes” sloganıyla fidanlar dikildi

Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde “Cumhuriyete nefes” sloganıyla, sağanak yağışa aldırış edilmeden fidan dikilerek hatıra ormanı oluşturuldu.

Atatürk Üniversitesi'nde  Cumhuriyetin 100. yılına özel konferans
Bölgesel

Atatürk Üniversitesi'nde Cumhuriyetin 100. yılına özel konferans

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı münasebetiyle Atatürk Üniversitesinde gerçekleşen etkinlikler kapsamında Yüzüncü Yıl Konferansı düzenlendi.

İlk ve ortaokul öğrencileri İl Jandarma Komutanlığı’nda Cumhuriyet Bayramı için toplandı
Etkinlik

İlk ve ortaokul öğrencileri İl Jandarma Komutanlığı’nda Cumhuriyet Bayramı için toplandı

Eskişehir’de Cumhuriyet’in 100’üncü yılı etkinlikleri çerçevesinde İl Jandarma Komutanlığında ilk ve ortaokul öğrencileri ağırlandı.