Tırın çarptığı yaşlı adam 24 gündür süren yaşam mücadelesini kaybetti
Isparta'nın Eğirdir ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken tırın çarpması sonucu ağır yaralanan 92 yaşındaki adam, 24 gündür süren yaşam mücadelesini kaybetti.
Kaza, 4 Temmuz Cuma günü saat 17.00 sıralarında Eğirdir ilçesi Cami Mahallesi Hızırbey Camii arkasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yolun karşısına geçmeye çalışan Necati Dereli'ye (92) 15 AS 448 plakalı tır çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrularak tır ile kaldırım arasına düşen yaşlı adam, başından ve bacağından yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Necati Dereli, önce Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesi'ne, ardından Isparta Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.
Yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybetti
24 gün boyunca hastanede tedavi altında tutulan Necati Dereli, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma sürerken, Dereli'nin cenazesinin Kervansaray Kabristanlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi. 

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)