Isparta / Eğirdir (Eğridir)

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde ‘Muhasebeci ve Mali Müşavirler’ Şenliği yapıldı

Programa Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, SGK İl Müdürü Hüseyin Karagöz, İş Kur İl Müdürü Mustafa Höke, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tufan Uysal, Burdur Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Gürhan Özveren, Isparta Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Karaca

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde ‘Muhasebeci ve Mali Müşavirler’ Şenliği yapıldı

‘MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER’
EĞİRDİR’DE ŞENLİKTE BULUŞTU.
Isparta’nın Eğirdir İlçesinde ‘Muhasebeci ve Mali Müşavirler’ Şenliği gerçekleşti.
Her yıl geleneksel hale gelen ‘Muhasebeci ve Mali Müşavirler Şenliği’nin bir yenisi 16 Eylül 2023 cumartesi günü saat 10.00’de Eğirdir Rüya Park Kır Düğün Salonunda yapıldı. Programa yaklaşık 300 kişi katıldı.
Programa Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, SGK İl Müdürü Hüseyin Karagöz, İş Kur İl Müdürü Mustafa Höke, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tufan Uysal, Burdur Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Gürhan Özveren, Isparta Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Karaca ve Yönetimi ile Isparta genelinde hizmet veren muhasebeci ve mali müşavirler ve aileleri katıldı.
Isparta Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Karaca; ‘Bu güzel ortamı bize önceden tertipleyen Eğirdir Belediye Başkanımız Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Veli Gök beye ne kadar teşekkür etsek azdır. Büyük bir stres altında çalışan meslektaşlarımız böyle bir ortamı özlemişler. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz.’ dedi.
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök; ‘Ekonominin bel kemiği maliyecilik veya mali müşavirliğin ülkemizde çok ayrı bir yeri var. Her yaptığımız işin mutlaka bir bütçesi var, bu bütçeyi tasarlamak, yönlendirmek, planlamak ve doğru planlamak biz mali müşavirlerin işi, sonuçta da hem ailenin hem işletmenin hem de devletin sağlam bütçeyle yürümesi konsun da en büyük emeği sizler veriyorsunuz. Böyle bir programın Eğirdir’de düzenlenmesinde öncülük eden oda başkanımıza ben gerçekten çok teşekkür ediyorum. Sizlerin her birinize hoş geldiniz diyor meslekte başarılar diliyorum.’ dedi.
Programa katılan İl ve İlçe daire müdürleri ve katılımcıların konuşmalarının ardından kahvaltı programı gerçekleşti. Davetliler arasında yapılan hediye çekilişi ve Eğirdir Gölü’nde tekne turuyla devam eden programda serbest muhasebeci ve mali müşavirler ve aileleri gönüllerince eğlendi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 Bandırma’da  Muhasebeciler Haftası kutlandı
Bölgesel

Bandırma’da Muhasebeciler Haftası kutlandı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Muhasebeciler Haftası kutlandı.

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer İşe Asfaltla başladı
Yerel Yönetim

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer İşe Asfaltla başladı

Eğirdir merkez Sirkeci dükkanlarının yapımı sırasında bozulan yollar asfaltlanıyor.

Eğirdir Belediyesi 2 Adet Çöp toplama  aracı aldı
Bölgesel

Eğirdir Belediyesi 2 Adet Çöp toplama aracı aldı

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, ilçeye kazandırılan araçların hayırlı uğurlu olmasını temennisinde bulundu.

Slovenyalı Rehberler Eğirdir'de
Bölgesel

Slovenyalı Rehberler Eğirdir'de

SLOVENYALI REHBERLER EĞİRDİR'DE. Türkiye'ye gelen 35 Slovenyalı tur rehber adayı, Eğirdir'i Anadolu turu kapsamında ziyaret etti.

Turizm Rehberliği Öğrencileri Eğirdir’in misafiri oldu.
Yaşam

Turizm Rehberliği Öğrencileri Eğirdir’in misafiri oldu.

Turizm Rehberliği Öğrencileri Eğirdir’in misafiri oldu. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği birinci sınıf öğrencileri Isparta’nın İncisi ve misafir odası Eğirdir İlçesine çıkartma yaptılar.

Egirdir Kaymamı Adem Çelik Ve Başkan Veli Gök 2023 son gecesinde sağlık  ve Güvenlik personeli ile
Bölgesel

Egirdir Kaymamı Adem Çelik Ve Başkan Veli Gök 2023 son gecesinde sağlık ve Güvenlik personeli ile

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ve Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK 2024 yılına saatler kala Eğirdir’de görev yapan polis, jandarma, itfaiye ve sağlık çalışanlarını ziyaret ettiler.