Isparta’da İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin 4 yaşındaki Belçika Malinois ırkı köpeği Milon, Aralık ayında 23 operasyonda görev alarak uyuşturucu madde ele geçirilmesine yardımcı oldu ve üçüncü kez “ayın köpeği” ünvanını kazandı.
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerine ait 4 yaşındaki Belçika Malinois ırkı köpek Milon, Aralık ayında 23 operasyonda görev alarak çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirilmesine yardımcı oldu. Bu başarılarıyla Milon, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığınca üçüncü kez 'ayın köpeği' ünvanını kazandı.
Ekibinin en güvenilir dedektör köpeği Milon
Milon, 2022 Haziran, 2023 Ağustos ve 2024 Aralık dönemlerinde de 'ayın köpeği' seçilmişti. Son 3 yıldır aktif olarak narkotik operasyonlarında görev alan Milon, yüksek hassasiyeti ve keskin koku alma yeteneği ile ekibinin en güvenilir dedektör köpeklerinden biri olarak dikkat çekmeye devam ediyor.
Isparta Valisi Abdullah Erin, internet ve telefon dolandırıcılığı konusunda vatandaşları uyardı.
Isparta'da Trafik ve Narkoalan Uygulaması kapsamında gerçekleştirilen denetimlerde 122 şahıs ve 48 araç kontrol edildi.
Isparta’nın Yalvaç ilçesinde 4 katlı bir binada çıkan baca yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Isparta'da 1 ayda gerçekleştirilen trafik denetimlerinde kural ihlali yapan 199 sürücüye cezai işlem uygulandı.
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan 24 saatlik denetimlerde, 4 bin 91 kişinin kimlik sorgulaması gerçekleştirildi, 6 aranan şahıs yakalandı.
Isparta'da 24 saatte gerçekleştirilen denetimlerde aranan 2 şahıs yakalandı, 323 sürücüye cezai işlem uygulandı.
Yorumlar (0)