ISPARTA VALİSİ ABDULLAH ERİN BAŞKANLIĞINDA YAPILAN BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Vali Tülay Baydar Bilgihan, Isparta Valisi Sayın Abdullah Erin'in başkanlığında gerçekleştirilen Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) 2025 Yılı Şubat Ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.
Toplantıda Burdur, Isparta ve Antalya'yı kapsayan TR61 Düzey 2 Bölgesinin kalkınma hedefleri doğrultusunda atılacak adımlar değerlendirildi. 2024 yılı Sürdürülebilir Turizmin Geliştirilmesi Faizsiz kredi destek programı kapsamında başarılı projelerin yönetim kurulu onayına sunulduğu ve bölgedeki turizm altyapısını güçlendirmek amacıyla toplam 19 projeye 79.991.194.00 Tl kaynak tahsis edildiği bildirildi.
Toplantıya Burdur ve Isparta Valilerinin yanı sıra, İl Genel Meclis Üyeleri Başkanları, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Baka Genel Sekreteri, Baka Burdur İl Kordinatörü ve Baka Uzmanları katıldı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)