Katar-Türk Birleşik Müşterek Kuvvet Komutanlığı bünyesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Katar Silahlı Kuvvetlerine ait bir helikopterin, teknik arıza nedeniyle düştüğü bildirildi. Meydana gelen kazada, aslen Ispartalı olan Hava Savunma Binbaşı Sinan Taştekin şehit oldu.
Isparta Valiliği tarafından yapılan resmi açıklamada, Binbaşı Taştekin’in görevli olduğu askeri birliğin eğitim faaliyetleri esnasında yaşanan kaza sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. Acı haberin ardından Valilik, şehit binbaşı için düzenlenecek olan cenaze programının detaylarını paylaştı.
Şehit Hava Savunma Binbaşı Sinan Taştekin’in cenaze töreni, 24 Mart Salı günü memleketi Isparta’da gerçekleştirilecek. Valilikten yapılan duyuruya göre, şehit binbaşı ikindi namazını müteakip 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda (Isparta Valiliği önü) kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.
Törenin ardından Taştekin’in naaşı, dualar eşliğinde Isparta Şehitliği’nde defnedilecek.
Isparta Valiliği, kamuoyuna yönelik yayımladığı duyuruda derin üzüntülerini ifade ederek taziye dileklerini iletti. Mesajda, "Şehidimize Allah’tan rahmet; ailesine sabır, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, hemşehrilerimize ve aziz Türk milletimize başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)